Neler Yeni

Rampage mi ? Gamepower mı ?

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Dostlar USB girişli kulaklık arıyordum ve aradıklarımi buldum Rampage olanı mı yoksa Gamepower olanı mı alayım ? Gamenote Önermeyin markadan değil PC ye uymuyor tek USB girişli olacak
Rampage olanı :https://www.hepsiburada.com/rampage...aklikmikrofon-p-HBV00000ICCKC?magaza=bykalite
Gamepower olanı :https://www.hepsiburada.com/gamepow...kligi-p-HBV00001CIT19?magaza=MalcomBilgisayar
Modele Göre Değişir Ama Gamepower Jin Al O Daha İyi Olur

Stwos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Mert Gülenay
2 Cumle okumaya bile curet edemiyorsunuz yazik... "70TL kupon nerede var, bende yok" gibi cumleler kurdugu icin kuponun ne kadar kolay alinabilecegi hakkinda yorum yazdim. Sizin yabanci bir siteden urun almam dediginizi biliyorum. Kendinizi bu kadar komik duruma dusurmeyin
Tamam Hocam 👌
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modele Göre Değişir Ama Gamepower Jin Al O Daha İyi Olur
Onu almaya karar verdim hocam eyw

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin

cemtastan2301

80+ Gold
Komikmiş eğlendirdiniz beni eksa 900pro varken öneriyorsunuz bir de o.O2

Kupon da kullanarak alınır.

İlginç ilk defa @sami şahin 'in kulaklık konusunda mantıklı bir şey dediğini gördüm.
Sal şu ezbere konuşmaları, gerçekten bilgi vermekten çok yorum kasıyor gibisin. Arkadaş ikisi arasından hangisi demiş bende "Gamepower jin daha çok satılıyor, ürün yorumlarından bakmak lazım memnun kalmışlar mı." dedim, bu önermek mi oluyor ?

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Şaka mısın?
Hepsi segment bilgisayara bağlı.
Aynı marka Türkiye'ye Cooler Master ve Zalman'ı sokan ilk firmalardan.

70TL kupon:
Ben neden varım?
Segment Bilgisayar' ın getiriyor olması ürünün kalitesini değiştiriyor mu? Segment sadece distribütör, rampage ürünleri everest marka, sadece ismi değişti önyargıyı kırmak amacıyla.

Örnek: Made in China yerine Made in P.R.C yazmaları. Bunlar hep göz boyamak için yapılan şeyler...

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Sal şu ezbere konuşmaları, gerçekten bilgi vermekten çok yorum kasıyor gibisin. Arkadaş ikisi arasından hangisi demiş bende "Gamepower jin daha çok satılıyor, ürün yorumlarından bakmak lazım memnun kalmışlar mı." dedim, bu önermek mi oluyor ?
Kimsin sen ya ben mi ezbere konuşuyorum?
Bunu sen mi diyorsun piyasadaki neredeyse tüm kulaklıklar hakkında bilgim var ezbere söylediğim şey ne?
Ezber alınabilicek kulaklık konularında sayılı kişilerdenim asıl.
Ürünün yorumları beni hiç ilgilendirmiyor sen hiç para verip kendi aldığı ürünü beğenmeyeni gördün mü?
Ben çok nadir gördüm aynı kulaklığı birçok kişi kullandı ve bir süre sonra sağ ya da sol ses vermiyor.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Segment Bilgisayar' ın getiriyor olması ürünün kalitesini değiştiriyor mu? Segment sadece distribütör, rampage ürünleri everest marka, sadece ismi değişti önyargıyı kırmak amacıyla.

Örnek: Made in China yerine Made in P.R.C yazmaları. Bunlar hep göz boyamak için yapılan şeyler...
Hayır o anlamda değil bir kere bilindik bir firma.
Ön yargıyı kırmak amacıyla mı şakasın sanırım.
Rampage'in birçok kaliteli ürünü var şu sıralar.
Birçok firmanın alt markaları var bir de yüksek markaları var.
Saçmalamışsın bayağı.

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
Top Bottom