Selam dostlar pazartesi siparişini verdiğim rampage orıon klavye elime ulaştı. Kullandıktan 1 saat sonra aşağıdaki fotoğraftaki ışıkların ters ve yanmadığını fark ettim.Bu ışıklar herhangi bir tuşla açılıyor mu yoksa ürün hatalı mı geldi?
Ben fotoğrafta bir problem göremiyorum, hangi kısımdan bahsediyorsunuz? Numlock kısmından mı yoksa onun üstündeki küçük simgelerden mi?Selam dostlar pazartesi siparişini verdiğim rampage orıon klavye elime ulaştı. Kullandıktan 1 saat sonra aşağıdaki fotoğraftaki ışıkların ters ve yanmadığını fark ettim.Bu ışıklar herhangi bir tuşla açılıyor mu yoksa ürün hatalı mı geldi?
onun üstündeki simgeler ters ve ışık yanmıyor mesela capslock bastığım zaman yanmıyorBen fotoğrafta bir problem göremiyorum, hangi kısımdan bahsediyorsunuz? Numlock kısmından mı yoksa onun üstündeki küçük simgelerden mi?
Şimdi fark ettim. Gerçekten ters gibi görünüyor. Işıklar da muhtemelen simgeler ters yapıştırıldığı için görünmüyor. Üstünü etiket kapatıyor büyük ihtimalle. O kısmın güzel bir fotoğrafını çekin ve açıklama yazarak aldığınız yere mail atın.onun üstündeki simgeler ters ve ışık yanmıyor mesela capslock bastığım zaman yanmıyor