Neler Yeni

Yardım Rampage Orıon ile ilgili sorunum var

Reveral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mert
Selam dostlar pazartesi siparişini verdiğim rampage orıon klavye elime ulaştı. Kullandıktan 1 saat sonra aşağıdaki fotoğraftaki ışıkların ters ve yanmadığını fark ettim.Bu ışıklar herhangi bir tuşla açılıyor mu yoksa ürün hatalı mı geldi?

Ekler

• 206e160d-3be3-4119-a28a-60113b326fa9.jpg
    206e160d-3be3-4119-a28a-60113b326fa9.jpg
    134.9 KB · Hit: 29

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Selam dostlar pazartesi siparişini verdiğim rampage orıon klavye elime ulaştı. Kullandıktan 1 saat sonra aşağıdaki fotoğraftaki ışıkların ters ve yanmadığını fark ettim.Bu ışıklar herhangi bir tuşla açılıyor mu yoksa ürün hatalı mı geldi?
Ben fotoğrafta bir problem göremiyorum, hangi kısımdan bahsediyorsunuz? Numlock kısmından mı yoksa onun üstündeki küçük simgelerden mi?

Reveral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben fotoğrafta bir problem göremiyorum, hangi kısımdan bahsediyorsunuz? Numlock kısmından mı yoksa onun üstündeki küçük simgelerden mi?
onun üstündeki simgeler ters ve ışık yanmıyor mesela capslock bastığım zaman yanmıyor

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
onun üstündeki simgeler ters ve ışık yanmıyor mesela capslock bastığım zaman yanmıyor
Şimdi fark ettim. Gerçekten ters gibi görünüyor. Işıklar da muhtemelen simgeler ters yapıştırıldığı için görünmüyor. Üstünü etiket kapatıyor büyük ihtimalle. O kısmın güzel bir fotoğrafını çekin ve açıklama yazarak aldığınız yere mail atın.

Top Bottom