Öneri Teknobiyotik ile yaşadığım mağduriyet. Okumanızda Fayda Var

Arkadaşlar Aşağıya Durumu Yazıyorum. ÖZETLE : Satın aldığım ürün hatalı geldi değişime yolladım değiştirildi diyip yine aynı ürün yollandı.

21.10.2020 tarihinde ürün tarafımca satın alınmış olup 24.10.2020 tarihinde saat 10da elime ulaştı 2 koliye konulmuştu. dış kolide bir şey yoktu fakat içindeki ürünün kutusuna baktığımda ürünün kutusunun zarar görmüş olduğunu gördüm ve bu zarar görmüş yerin altına baktığımda ise ürünün radyatör kısmının içine göçük eğilmiş halde olduğunu gördüm. bunun üzerine aldığım gibi ürün değişim talebi açıp ürünü aynı kargo şirketiyle 30dk sonra gönderdim. ardından değişim talebi bekleme süresi falan 31.10.2020 tarihinde ürünün değişiminin onaylandığını ve haftaya kargoya verileceği söylendi bende beklemeye devam ettim ve 05.11.2020 tarihinde 17.48 de kargolandığı mesajı geldi ürünü beklemeye başladım ve 07.11.2020 tarihinde saat 14.00 gibi elime ulaştı. kargoyu açtığımda durum bu videodaki şekildeydi.

İlgili görseller ve videolar ;

bu tekno biyotği zaten sevmiyorum donanım arşivi denildiğinde donumun arşivi diye bir cevap almıştık.

Bir tavsiye vereyim. Teknobiyotik, Youtube yorumlarına çok cevap verir. Son videosuna yorum atın büyük ihtimalle dönüş yaparlar.

Ekran Kartını Ramimi PSUyu Kasamı oradan aldım hızlı ve iyi kargolama vardı.Umarım sorunun çözülür.

Bir tavsiye vereyim. Teknobiyotik, Youtube yorumlarına çok cevap verir. Son videosuna yorum atın büyük ihtimalle dönüş yaparlar.
Müşteri hizmetleriyle görüşerek hallettim gibi ürünü yolladım bekliyorum değişimi eğer değişmezse geri bildirim veririm tüketici haklarına giderim direk zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran Kartını Ramimi PSUyu Kasamı oradan aldım hızlı ve iyi kargolama vardı.Umarım sorunun çözülür.
İnşallah kısa sürede çözülür hocam

Müşteri hizmetleriyle görüşerek hallettim gibi ürünü yolladım bekliyorum değişimi eğer değişmezse geri bildirim veririm tüketici haklarına giderim direk zaten

İnşallah kısa sürede çözülür hocam
Çözülmezse dayak. İstanbul'a uçakla gel dönüşte arabayla ben bırakırım seni.

Arıza / Değişim Bildirimi - Teknik Destek | 12.11.2020 10:55​

Yeni ürün tarafınıza gönderilecektir

Böyle bir mesaj yazdılar bakalım gerçekten değiştireceklermi bekliyoruz

Arıza / Değişim Bildirimi - Teknik Destek | 12.11.2020 10:55​

Yeni ürün tarafınıza gönderilecektir

Böyle bir mesaj yazdılar bakalım gerçekten değiştireceklermi bekliyoruz
Şimdide DARK 240MM gönderiyolar dimi :P

Şikayetvar linki ; https://www.sikayetvar.com/teknobiyotik/teknobiyotik-ile-yasadigim-magduriyet

Evet hala kargoya verilmedi resmen keyiflerini bekliyoruz artık çıldırmak üzereyim sistem hazır fakat soğutucu olmadığı için montajlayamıyorum

Sorun çözülmüş bulunmakta arkadaşlar sıfır ürün tarafıma gönderildi fakat neredeyse 1 ay sürdü

Şikayetvar linki ; https://www.sikayetvar.com/teknobiyotik/teknobiyotik-ile-yasadigim-magduriyet

Evet hala kargoya verilmedi resmen keyiflerini bekliyoruz artık çıldırmak üzereyim sistem hazır fakat soğutucu olmadığı için montajlayamıyorum

Sorun çözülmüş bulunmakta arkadaşlar sıfır ürün tarafıma gönderildi fakat neredeyse 1 ay sürdü
Kur artık. Bide DC.

a8 9600 sistem gelmiş 1900 lira adamlar düştükçe düşüyor haklılarda... mouse ve termal macun aldım ordan sıkıntısız gelmişti

Elden almak daha mantıklı ne olacak olsun fiyat 20 lira daha fazla olsun ama elden almak daha güvenli

Teknobiyotik genel olarak güvenli denebilir ama ben hiç güvenmiyorum. Ordan asla alışveriş yapmam.

Hay sinir oluyorum site açıyorsun bu işleri yapıyorsun insanları mağdur bırakmicaksın ya aga deli oluyorum böle şeylere

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,879
Üyeler
185,185
Son üye
sfkulusoy1
Geri