Blancon
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 394
- İsim
- Blancon Gercek
bu tekno biyotği zaten sevmiyorum donanım arşivi denildiğinde donumun arşivi diye bir cevap almıştık.Arkadaşlar Aşağıya Durumu Yazıyorum. ÖZETLE : Satın aldığım ürün hatalı geldi değişime yolladım değiştirildi diyip yine aynı ürün yollandı.
21.10.2020 tarihinde ürün tarafımca satın alınmış olup 24.10.2020 tarihinde saat 10da elime ulaştı 2 koliye konulmuştu. dış kolide bir şey yoktu fakat içindeki ürünün kutusuna baktığımda ürünün kutusunun zarar görmüş olduğunu gördüm ve bu zarar görmüş yerin altına baktığımda ise ürünün radyatör kısmının içine göçük eğilmiş halde olduğunu gördüm. bunun üzerine aldığım gibi ürün değişim talebi açıp ürünü aynı kargo şirketiyle 30dk sonra gönderdim. ardından değişim talebi bekleme süresi falan 31.10.2020 tarihinde ürünün değişiminin onaylandığını ve haftaya kargoya verileceği söylendi bende beklemeye devam ettim ve 05.11.2020 tarihinde 17.48 de kargolandığı mesajı geldi ürünü beklemeye başladım ve 07.11.2020 tarihinde saat 14.00 gibi elime ulaştı. kargoyu açtığımda durum bu videodaki şekildeydi.
İlgili görseller ve videolar ;