Neler Yeni

Öneri Teknobiyotik ile yaşadığım mağduriyet. Okumanızda Fayda Var

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek
Arkadaşlar Aşağıya Durumu Yazıyorum. ÖZETLE : Satın aldığım ürün hatalı geldi değişime yolladım değiştirildi diyip yine aynı ürün yollandı.

21.10.2020 tarihinde ürün tarafımca satın alınmış olup 24.10.2020 tarihinde saat 10da elime ulaştı 2 koliye konulmuştu. dış kolide bir şey yoktu fakat içindeki ürünün kutusuna baktığımda ürünün kutusunun zarar görmüş olduğunu gördüm ve bu zarar görmüş yerin altına baktığımda ise ürünün radyatör kısmının içine göçük eğilmiş halde olduğunu gördüm. bunun üzerine aldığım gibi ürün değişim talebi açıp ürünü aynı kargo şirketiyle 30dk sonra gönderdim. ardından değişim talebi bekleme süresi falan 31.10.2020 tarihinde ürünün değişiminin onaylandığını ve haftaya kargoya verileceği söylendi bende beklemeye devam ettim ve 05.11.2020 tarihinde 17.48 de kargolandığı mesajı geldi ürünü beklemeye başladım ve 07.11.2020 tarihinde saat 14.00 gibi elime ulaştı. kargoyu açtığımda durum bu videodaki şekildeydi.

İlgili görseller ve videolar ;

bu tekno biyotği zaten sevmiyorum donanım arşivi denildiğinde donumun arşivi diye bir cevap almıştık.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Bir tavsiye vereyim. Teknobiyotik, Youtube yorumlarına çok cevap verir. Son videosuna yorum atın büyük ihtimalle dönüş yaparlar.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Ekran Kartını Ramimi PSUyu Kasamı oradan aldım hızlı ve iyi kargolama vardı.Umarım sorunun çözülür.

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
Bir tavsiye vereyim. Teknobiyotik, Youtube yorumlarına çok cevap verir. Son videosuna yorum atın büyük ihtimalle dönüş yaparlar.
Müşteri hizmetleriyle görüşerek hallettim gibi ürünü yolladım bekliyorum değişimi eğer değişmezse geri bildirim veririm tüketici haklarına giderim direk zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran Kartını Ramimi PSUyu Kasamı oradan aldım hızlı ve iyi kargolama vardı.Umarım sorunun çözülür.
İnşallah kısa sürede çözülür hocam

T.P.G.

80+ Titanium
Müşteri hizmetleriyle görüşerek hallettim gibi ürünü yolladım bekliyorum değişimi eğer değişmezse geri bildirim veririm tüketici haklarına giderim direk zaten

İnşallah kısa sürede çözülür hocam
Çözülmezse dayak. İstanbul'a uçakla gel dönüşte arabayla ben bırakırım seni.

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
Discord
Sunay #3109

Arıza / Değişim Bildirimi - Teknik Destek | 12.11.2020 10:55​

Yeni ürün tarafınıza gönderilecektir

Böyle bir mesaj yazdılar bakalım gerçekten değiştireceklermi bekliyoruz

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Arıza / Değişim Bildirimi - Teknik Destek | 12.11.2020 10:55​

Yeni ürün tarafınıza gönderilecektir

Böyle bir mesaj yazdılar bakalım gerçekten değiştireceklermi bekliyoruz
Şimdide DARK 240MM gönderiyolar dimi :p

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
Discord
Sunay #3109
Şikayetvar linki ; https://www.sikayetvar.com/teknobiyotik/teknobiyotik-ile-yasadigim-magduriyet

Evet hala kargoya verilmedi resmen keyiflerini bekliyoruz artık çıldırmak üzereyim sistem hazır fakat soğutucu olmadığı için montajlayamıyorum

Sorun çözülmüş bulunmakta arkadaşlar sıfır ürün tarafıma gönderildi fakat neredeyse 1 ay sürdü

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Şikayetvar linki ; https://www.sikayetvar.com/teknobiyotik/teknobiyotik-ile-yasadigim-magduriyet

Evet hala kargoya verilmedi resmen keyiflerini bekliyoruz artık çıldırmak üzereyim sistem hazır fakat soğutucu olmadığı için montajlayamıyorum

Sorun çözülmüş bulunmakta arkadaşlar sıfır ürün tarafıma gönderildi fakat neredeyse 1 ay sürdü
Kur artık. Bide DC.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
a8 9600 sistem gelmiş 1900 lira adamlar düştükçe düşüyor haklılarda... mouse ve termal macun aldım ordan sıkıntısız gelmişti

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Elden almak daha mantıklı ne olacak olsun fiyat 20 lira daha fazla olsun ama elden almak daha güvenli

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Teknobiyotik genel olarak güvenli denebilir ama ben hiç güvenmiyorum. Ordan asla alışveriş yapmam.

Zırto

80+ Bronze
Hay sinir oluyorum site açıyorsun bu işleri yapıyorsun insanları mağdur bırakmicaksın ya aga deli oluyorum böle şeylere

Top Bottom