ErenROG
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
Dahası
Tamamdır, cuma veya perşembe günü mutlaka görüşeceğim.Konuşabilirsen çok iyi olur açıkçası eren
Tamamdır, cuma veya perşembe günü mutlaka görüşeceğim.Konuşabilirsen çok iyi olur açıkçası eren
Ne demek dostum.Tamamdır teşekkür ederim şimdiden çok sağol yardımcı olduğun için
Ben bir ara yapıcaktım vazgeçtim iyi ki de geçmişim.Aynen öyle hocam alışveriş yapacak arkadaşlar varsa dikkat etsinler
Anladım hocamBir keresinden arkadasım basıan böle bişi geldi vuruk kırık değildi ama bozuk cıktı iade yapıldı değişim onaylandı aynı sekıl aynı urun geri yollamıslar arkadasım aradı kurdugu 2 cümle bu ürün bozuk diye gitti değişim onaylandı aynı ürünü geri yolladınız. Para iadesini sizden veya ürün değişimini sizden almıcam mahkeme ne karar verirse öle yapıcam maksat markanız zedelensin dedi suratlarına kapattı bırak müşteri temsilsici mağzayı sorumluları direk aradı artık cidden sorumlumudur bilmem. biraz direttikten sonra kargolattırdı sıfırını.
Ama cidden yapılan terbiyesizliktir düşünsene vuruk malı yolluyosun değişim olsun tamam kargoda olmustur tasınırken olmustur sonucta cınden mal geliyo ama acılmadan bakmadan değişim oldu diyip yollmaka musteriyi ***** yerine koymaktır.Anladım hocam
Aynen öyle hocam arkadaşınızada geçmiş olsun inşallah bende en kısa sürede çözerimAma cidden yapılan terbiyesizliktir düşünsene vuruk malı yolluyosun değişim olsun tamam kargoda olmustur tasınırken olmustur sonucta cınden mal geliyo ama acılmadan bakmadan değişim oldu diyip yollmaka musteriyi ***** yerine koymaktır.
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce bu vahim durumu çözerler...Arkadaşlar Aşağıya Durumu Yazıyorum. ÖZETLE : Satın aldığım ürün hatalı geldi değişime yolladım değiştirildi diyip yine aynı ürün yollandı.
21.10.2020 tarihinde ürün tarafımca satın alınmış olup 24.10.2020 tarihinde saat 10da elime ulaştı 2 koliye konulmuştu. dış kolide bir şey yoktu fakat içindeki ürünün kutusuna baktığımda ürünün kutusunun zarar görmüş olduğunu gördüm ve bu zarar görmüş yerin altına baktığımda ise ürünün radyatör kısmının içine göçük eğilmiş halde olduğunu gördüm. bunun üzerine aldığım gibi ürün değişim talebi açıp ürünü aynı kargo şirketiyle 30dk sonra gönderdim. ardından değişim talebi bekleme süresi falan 31.10.2020 tarihinde ürünün değişiminin onaylandığını ve haftaya kargoya verileceği söylendi bende beklemeye devam ettim ve 05.11.2020 tarihinde 17.48 de kargolandığı mesajı geldi ürünü beklemeye başladım ve 07.11.2020 tarihinde saat 14.00 gibi elime ulaştı. kargoyu açtığımda durum bu videodaki şekildeydi.
İlgili görseller ve videolar ;
Teşekkürler kanka inşallah en kısa sürede bu durumu çözeceğiz zaman gösterecekÇok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce bu vahim durumu çözerler...
ama ben sistemin montaj ve test işlemi için ek ücret ödediysem bu aletlerin adam gibi testlerinin yaplmış olması gerekir bence.Bu teknobiyotik hatası olmuyor ama sonuçta bu işlemci AMD yapımı. Soğutucu kullanıma engel değil ama kafana göre ister kullan ister sonuna kadar git.