Neler Yeni

Öneri Teknobiyotik ile yaşadığım mağduriyet. Okumanızda Fayda Var

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bir keresinden arkadasım basıan böle bişi geldi vuruk kırık değildi ama bozuk cıktı iade yapıldı değişim onaylandı aynı sekıl aynı urun geri yollamıslar arkadasım aradı kurdugu 2 cümle bu ürün bozuk diye gitti değişim onaylandı aynı ürünü geri yolladınız. Para iadesini sizden veya ürün değişimini sizden almıcam mahkeme ne karar verirse öle yapıcam maksat markanız zedelensin dedi suratlarına kapattı bırak müşteri temsilsici mağzayı sorumluları direk aradı artık cidden sorumlumudur bilmem. biraz direttikten sonra kargolattırdı sıfırını.

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
Discord
Sunay #3109
Bir keresinden arkadasım basıan böle bişi geldi vuruk kırık değildi ama bozuk cıktı iade yapıldı değişim onaylandı aynı sekıl aynı urun geri yollamıslar arkadasım aradı kurdugu 2 cümle bu ürün bozuk diye gitti değişim onaylandı aynı ürünü geri yolladınız. Para iadesini sizden veya ürün değişimini sizden almıcam mahkeme ne karar verirse öle yapıcam maksat markanız zedelensin dedi suratlarına kapattı bırak müşteri temsilsici mağzayı sorumluları direk aradı artık cidden sorumlumudur bilmem. biraz direttikten sonra kargolattırdı sıfırını.
Anladım hocam

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
Discord
Sunay #3109
Ama cidden yapılan terbiyesizliktir düşünsene vuruk malı yolluyosun değişim olsun tamam kargoda olmustur tasınırken olmustur sonucta cınden mal geliyo ama acılmadan bakmadan değişim oldu diyip yollmaka musteriyi ***** yerine koymaktır.
Aynen öyle hocam arkadaşınızada geçmiş olsun inşallah bende en kısa sürede çözerim

Tahrain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Görkem Can BERBEROĞLU
Arkadaşlar Aşağıya Durumu Yazıyorum. ÖZETLE : Satın aldığım ürün hatalı geldi değişime yolladım değiştirildi diyip yine aynı ürün yollandı.

21.10.2020 tarihinde ürün tarafımca satın alınmış olup 24.10.2020 tarihinde saat 10da elime ulaştı 2 koliye konulmuştu. dış kolide bir şey yoktu fakat içindeki ürünün kutusuna baktığımda ürünün kutusunun zarar görmüş olduğunu gördüm ve bu zarar görmüş yerin altına baktığımda ise ürünün radyatör kısmının içine göçük eğilmiş halde olduğunu gördüm. bunun üzerine aldığım gibi ürün değişim talebi açıp ürünü aynı kargo şirketiyle 30dk sonra gönderdim. ardından değişim talebi bekleme süresi falan 31.10.2020 tarihinde ürünün değişiminin onaylandığını ve haftaya kargoya verileceği söylendi bende beklemeye devam ettim ve 05.11.2020 tarihinde 17.48 de kargolandığı mesajı geldi ürünü beklemeye başladım ve 07.11.2020 tarihinde saat 14.00 gibi elime ulaştı. kargoyu açtığımda durum bu videodaki şekildeydi.

İlgili görseller ve videolar ;

Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce bu vahim durumu çözerler...

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
Discord
Sunay #3109

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Bu teknobiyotik hatası olmuyor ama sonuçta bu işlemci AMD yapımı. Soğutucu kullanıma engel değil ama kafana göre ister kullan ister sonuna kadar git.
ama ben sistemin montaj ve test işlemi için ek ücret ödediysem bu aletlerin adam gibi testlerinin yaplmış olması gerekir bence.

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Cidden komik ya , Bir ürüne tonlarca para veriyorsun müşteri memnuniyeti sıfır .

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Metincan ATAY
peki ben alırken benim kutuyu sana yollarlarsa diye dalga geçmen ve tekrar sana yollamaları :p neyse geçmiş olsun tosunum istersen gidip teknobiyotiği basabilirim 30 dakika aramız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,795
Üyeler
166,269
Son üye
alpergngr
Top Bottom