Neler Yeni

Öneri Teknobiyotik ile yaşadığım mağduriyet. Okumanızda Fayda Var

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bende aldım benim sistemde sıkıntı yok. Orayı savundugum yok ama her teknoloji ürünü satan yer ile mutlaka sorun problem, bozuk/defolu ürün problemi yaşanıyordur. Şu yerle bu zamana kadar sorunu olan kimse yoktur denecek yer y0k sanırım :D
geçmiş olsun
hocam adamlar nerdeyse sizi işe alacaklardı

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar Aşağıya Durumu Yazıyorum. ÖZETLE : Satın aldığım ürün hatalı geldi değişime yolladım değiştirildi diyip yine aynı ürün yollandı.

21.10.2020 tarihinde ürün tarafımca satın alınmış olup 24.10.2020 tarihinde saat 10da elime ulaştı 2 koliye konulmuştu. dış kolide bir şey yoktu fakat içindeki ürünün kutusuna baktığımda ürünün kutusunun zarar görmüş olduğunu gördüm ve bu zarar görmüş yerin altına baktığımda ise ürünün radyatör kısmının içine göçük eğilmiş halde olduğunu gördüm. bunun üzerine aldığım gibi ürün değişim talebi açıp ürünü aynı kargo şirketiyle 30dk sonra gönderdim. ardından değişim talebi bekleme süresi falan 31.10.2020 tarihinde ürünün değişiminin onaylandığını ve haftaya kargoya verileceği söylendi bende beklemeye devam ettim ve 05.11.2020 tarihinde 17.48 de kargolandığı mesajı geldi ürünü beklemeye başladım ve 07.11.2020 tarihinde saat 14.00 gibi elime ulaştı. kargoyu açtığımda durum bu videodaki şekildeydi.

İlgili görseller ve videolar ;

Tüketici hakem heyetine başvur hakkini ara umarim sorunun en kısa zamanda cözülür.

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109

T.P.G.

80+ Titanium
Arkadaşlar Aşağıya Durumu Yazıyorum. ÖZETLE : Satın aldığım ürün hatalı geldi değişime yolladım değiştirildi diyip yine aynı ürün yollandı.

21.10.2020 tarihinde ürün tarafımca satın alınmış olup 24.10.2020 tarihinde saat 10da elime ulaştı 2 koliye konulmuştu. dış kolide bir şey yoktu fakat içindeki ürünün kutusuna baktığımda ürünün kutusunun zarar görmüş olduğunu gördüm ve bu zarar görmüş yerin altına baktığımda ise ürünün radyatör kısmının içine göçük eğilmiş halde olduğunu gördüm. bunun üzerine aldığım gibi ürün değişim talebi açıp ürünü aynı kargo şirketiyle 30dk sonra gönderdim. ardından değişim talebi bekleme süresi falan 31.10.2020 tarihinde ürünün değişiminin onaylandığını ve haftaya kargoya verileceği söylendi bende beklemeye devam ettim ve 05.11.2020 tarihinde 17.48 de kargolandığı mesajı geldi ürünü beklemeye başladım ve 07.11.2020 tarihinde saat 14.00 gibi elime ulaştı. kargoyu açtığımda durum bu videodaki şekildeydi.

Aga desene sistem işi yandı bir süre daha

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
Discord
Sunay #3109

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
hocam adamlar nerdeyse sizi işe alacaklardı
hahahsd :d

Ama teknobiyotikte yaşanan buna benzer olaylar mevcut, değişime giden ürünü kapalı kutu yenisi ile değiştirseler bu kadar sıkıntı etmezdim ama bu durum yanlış bide pişkin pişkin değiştirildi yazmışlar. aynı kutu aynı ürün
ben şikayet yoktur demedim ki, doğrudur :) SAdece her yerde buna benzer şikayetler mevcut onu dedim sadece..

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.

Baya sabırlı bir insanımdır ama böyle bir durumla karşılaşsam ya teknobiyotikle güzel bir kavga ederdim veya şubesi filan varsa gidilcek kadar uzak değilse giderdim kutuyu atardım derdim ''bu nasıl ürün karşınızda 5 yaşında çocuk yok ya adam gibi verirsiniz ürünümü veya dava ile uğraşırsınız'' derdim artık naparlarsa :D

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
Discord
Sunay #3109
Baya sabırlı bir insanımdır ama böyle bir durumla karşılaşsam ya teknobiyotikle güzel bir kavga ederdim veya şubesi filan varsa gidilcek kadar uzak değilse giderdim kutuyu atardım derdim ''bu nasıl ürün karşınızda 5 yaşında çocuk yok ya adam gibi verirsiniz ürünümü veya dava ile uğraşırsınız'' derdim artık naparlarsa :D
Hocam bu durumda ben sakin kalmayı seçtim zaten istanbulda yaşamıyorum ama bu durumun arkasını arayacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Hocam bu durumda ben sakin kalmayı seçtim zaten istanbulda yaşamıyorum ama bu durumun arkasını arayacağım
En iyisi bırakma peşini şaka gibi bir olay resmen eski ürünü gönderiyorlar sanki 5 yaşında bilgisiz çocuğuz.

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
Discord
Sunay #3109

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Teknobiyotik deposu yakınımda. İstersen gidip konuşabilirim senin için.

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
Discord