Öneri Teknobiyotik ile yaşadığım mağduriyet. Okumanızda Fayda Var

peki ben alırken benim kutuyu sana yollarlarsa diye dalga geçmen ve tekrar sana yollamaları :p neyse geçmiş olsun tosunum istersen gidip teknobiyotiği basabilirim 30 dakika aramız
Valla dalga geçiyorduk ve gerçek olması çok garip ya

Hem kargoya 50-100 lira para al hem de hasarlı ürün yolla cidden üzücü.

Teğ altı ultra al bence. (X6) :D :D @cfranko PF 360 kullanıcısı memnun değil galiba performansından :D :D
thermal macun uslu durmadığı için oluyor bence de bilmiyorum. Güzel sıcaklıları sadece %100 fan hızında alabiliyorum

Arkadaşlar Aşağıya Durumu Yazıyorum. ÖZETLE : Satın aldığım ürün hatalı geldi değişime yolladım değiştirildi diyip yine aynı ürün yollandı.

21.10.2020 tarihinde ürün tarafımca satın alınmış olup 24.10.2020 tarihinde saat 10da elime ulaştı 2 koliye konulmuştu. dış kolide bir şey yoktu fakat içindeki ürünün kutusuna baktığımda ürünün kutusunun zarar görmüş olduğunu gördüm ve bu zarar görmüş yerin altına baktığımda ise ürünün radyatör kısmının içine göçük eğilmiş halde olduğunu gördüm. bunun üzerine aldığım gibi ürün değişim talebi açıp ürünü aynı kargo şirketiyle 30dk sonra gönderdim. ardından değişim talebi bekleme süresi falan 31.10.2020 tarihinde ürünün değişiminin onaylandığını ve haftaya kargoya verileceği söylendi bende beklemeye devam ettim ve 05.11.2020 tarihinde 17.48 de kargolandığı mesajı geldi ürünü beklemeye başladım ve 07.11.2020 tarihinde saat 14.00 gibi elime ulaştı. kargoyu açtığımda durum bu videodaki şekildeydi.

İlgili görseller ve videolar ;

Benzerini yaşadım. Şikayet edeceğim deyince paşa paşa ilgilendiler.

Hemen git Tüketici Hakem heyetine başvur

Benzerini yaşadım. Şikayet edeceğim deyince paşa paşa ilgilendiler.
Hemen git Tüketici Hakem heyetine başvur
Bugünde şikayet edeceğim dediğimde değişimin olacağını söylediler bakalım ürünü yolladım bugün inşallah çözülür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yollamadan önce video + seri nosuna kadar herşeyini aldım

Bugünde şikayet edeceğim dediğimde değişimin olacağını söylediler bakalım ürünü yolladım bugün inşallah çözülür
çözülür gene aynı şey olurse hemen başvur tazminat davası aç

Bu adamlar geçen sene DA ya sallıyorlardu. Masan millete laf atıyorsun kendin düzgün yap işini.

Arkadaşlar Aşağıya Durumu Yazıyorum. ÖZETLE : Satın aldığım ürün hatalı geldi değişime yolladım değiştirildi diyip yine aynı ürün yollandı.

21.10.2020 tarihinde ürün tarafımca satın alınmış olup 24.10.2020 tarihinde saat 10da elime ulaştı 2 koliye konulmuştu. dış kolide bir şey yoktu fakat içindeki ürünün kutusuna baktığımda ürünün kutusunun zarar görmüş olduğunu gördüm ve bu zarar görmüş yerin altına baktığımda ise ürünün radyatör kısmının içine göçük eğilmiş halde olduğunu gördüm. bunun üzerine aldığım gibi ürün değişim talebi açıp ürünü aynı kargo şirketiyle 30dk sonra gönderdim. ardından değişim talebi bekleme süresi falan 31.10.2020 tarihinde ürünün değişiminin onaylandığını ve haftaya kargoya verileceği söylendi bende beklemeye devam ettim ve 05.11.2020 tarihinde 17.48 de kargolandığı mesajı geldi ürünü beklemeye başladım ve 07.11.2020 tarihinde saat 14.00 gibi elime ulaştı. kargoyu açtığımda durum bu videodaki şekildeydi.

İlgili görseller ve videolar ;

açsalarmış keşke xd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,166,522
Üyeler
185,278
Son üye
huseyincokal