Neler Yeni

Rampage pişmanlığı

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
burak
1 senedir rampage'in klavye ve mouse'unu kullanıyorum(Rampage KB-r 95x titan) Aradaş bir klavye de bu kadar sorun olurmu, aydan aya klavye tuşların bazıları basmiyor, ya bunun için lehim makinesi aldim yapiyorum bir zaman sonra yine aynı,
(Smx -r65)Mouse desen sensör den dolayi tepkileri çok kötü çıktı. Kendi kendine hareket ediyor titriyor. En sonunda kırdım

KLAVYE ve MOUSE ALACAĞIM ÖNERİ BEKLİYORUM BÜTÇE MAX 2 k
RAMPAGE OLMASIN:)

Son düzenleme:

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
1 senedir rampage'in klavye ve mouse'unu kullanıyorum(Rampage KB-r 95x titan) Aradaş bir klavye de bu kadar sorun olurmu, aydan aya klavye tuşların bazıları basmiyor, ya bunun için lehim makinesi aldim yapiyorum bir zaman sonra yine aynı,
(Smx -r65)Mouse desen sensör den dolayi tepkileri çok kötü çıktı. Kendi kendine hareket ediyor titriyor. En sonunda kırdım

Logitech g213 ve g304 lightspeed pille uğraşmam diyosan g203-102 hala bu mouseyi kullanıyorum memnunum klavyeyi de 1 hafta kullandım arkadaştan alıp klavyem yoktu diye gayet memnun bıraktı ikiside

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Sinan
Logitech in her ürününü al g213 den uzak dur 2 kere iade edip aldım hep sorun çıkardı ya tuş basmadı yada çift bastı zaten yorumlara bakarsan kronik sorunlu klavye ama düzgün bulabilirsende muhteşem klavye
Mouse g305 kullanıyorum 1 yıldır çok iyi pilide uzun süre gidiyor.
Klavye olarakta inca 301 kullanıyorum bayadır sorun çıkarmadı.

NespaY

80+ Silver
Logitech g213 ve g304 lightspeed pille uğraşmam diyosan g203-102 hala bu mouseyi kullanıyorum memnunum klavyeyi de 1 hafta kullandım arkadaştan alıp klavyem yoktu diye gayet memnun bıraktı ikiside
Logitech'in g213 kadar sıkıntılı bir klavyesi yok yani o derece kötü, rampage'in klavyeleri bile g213 ten daha kalitelidir.

fight

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdul Hamit Öztaş

Steelseries rival 3 kullanıyorum memnunum tepkileri vs iyi

TahinPekmez

80+ Silver

MSI GG Vigor GK30 Combo TR Gaming Klavye & Mouse, RGB LED Aydinlatma, USB Baglanti, Suya Dayanıklı https://www.amazon.com.tr/dp/B07YGPC5BL?ref_=cm_sw_r_apann_dp_5NQN5V0D6618YN59J6S3
Mesaj otomatik birleştirildi:

2022 den 700 t ye almıştım taş gibi tam mekanik değil, sesi sevmediğim için .

Son düzenleme:

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Logitech'in g213 kadar sıkıntılı bir klavyesi yok yani o derece kötü, rampage'in klavyeleri bile g213 ten daha kalitelidir.
Rampage g213 den iyi ha dostum 1 hafta kullandım 213 ü şuan mıthrıl pro kullanıyorum illet ettim klavyeden çalışsın yeter kafasındayım geçen temizliyodum switchler dökülüyo klavyeden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aldığım arkadaş kaç senedir kullanıyor bozulsa yine aynı klavyeyi alırım diyor kullanım rahatlığı ergonomisi 10 numara klavye rampage marka mı gözünü seveyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her klavyede var mı bu kronik sorun ya

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Rampage Kulaklık kullandım 2 sene. Çok memnundum.

şahin doğan

80+ Platinum
3 Yıldır Ramgape 500W PSU, 2 yıldır Rampage Rapido Plus klavye kullanıyorum 1 kere sorun yaşatmadılar :d

Bu Klavyeyi öneririm.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye

Redragon Indrah klavye olarak alınabilir.

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Kangal Kangaoğlu
ben de rampage r210 favory klavye aldım 1 sene kullandım bazı tuşalar ya basmıyordu ya da 1 kez dokunsam 3 kez basıyordu, garantiye gönderdim direkt değişim yaptılar, klavyeden yine memnun değilim ama kargoya verdikten 5 gün sonra sıfır klavye gelmesi beni mutlu etmişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,965
Üyeler
164,072
Son üye
Babapiro_
Top Bottom