Rampage TM-130 termal macun kötü bir ürün mü?

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
1,645
Merhabalar, normalde AMD stok fanda bulunan termal macunu kullanıyordum ve yenilemek istedim. Elimde bulunan Rampage TM-130 'i kullandığımda sıcaklık değerleri 5 derece arttı. Normalde işlemci yük altında 50 dereceyi görmesi imkansızken şuanda sadece boşta işlemci 40 derece.

Stok fanda bulunan termal macun anladığım kadarıyla daha kaliteliymiş.

Önerileriniz nedir f/p olarak bir termal macun arıyorum.
Fan : AMD Stok fan
İşlemci : Ryzen 5 3500

Merhabalar, normalde AMD stok fanda bulunan termal macunu kullanıyordum ve yenilemek istedim. Elimde bulunan Rampage TM-130 'i kullandığımda sıcaklık değerleri 5 derece arttı. Normalde işlemci yük altında 50 dereceyi görmesi imkansızken şuanda sadece boşta işlemci 40 derece.

en çok şunu öneriyorlar mx-4

Fan : AMD Stok fan
İşlemci : Ryzen 5 3500
Kullandım ve 1 yıldır macun sürmediğim işlemcimde 1 derece bile oynamadı gerçekten alınmamalı artic mx4 aldım çok işe yarıyor keinlikle o alınmalı.

Kullandım ve 1 yıldır macun sürmediğim işlemcimde 1 derece bile oynamadı gerçekten alınmamalı artic mx4 aldım çok işe yarıyor keinlikle o alınmalı.
MX4 ile sıcaklık farkı ne kadar etkili oldu? 5-10 derece arasında fark ettiriyor mu?

MX4 ile sıcaklık farkı ne kadar etkili oldu? 5-10 derece arasında fark ettiriyor mu?
Rampage ısı değerine bir katkı sunmuyor.
Sürsende sürmesende aynı.
Benim işlemcim ryzen5 1600+ wraith max ona rağmen 94 derece oynuyordum valoyu bile ama şuan oc olmasına rağmen 60'ı geçmiyor

Geri