Hocam ikinci ele ne olursa olsun bulaşmak istemiyorum mersinde yaşıyorum biraz baktım g29dan başka sağlam görmedim oda çok pahalı Setten fazla bir şey beklemiyorum nede olsa 5000tl sadece ets 2 ve forza oynamak için alacam.Sıfır direksiyon seti alınmaz bence ikinci elde çok fazla ilan var sebebi insanların hevesinin çabuk kaçması. Hevesim kaçmaz vs. desen bile hiç belli olmaz çok temiz ikinci eller var sıfır gibi az kullanılmış, en azından biraz daha az para vermiş olursun hevesin kaçarsa daha az pişmanlık yaşarsın ama hevesin kaçmasa da sorun olacağını sanmıyorum.
Zaten model Olarak da çok düzgün bir şey değil
Logitech G29, G27, G923 ikinci el piyasasına bakmanı öneririm pazarlıkla uyguna alırsın
Sıfır direksiyon seti alınmaz bence ikinci elde çok fazla ilan var sebebi insanların hevesinin çabuk kaçması. Hevesim kaçmaz vs. desen bile hiç belli olmaz çok temiz ikinci eller var sıfır gibi az kullanılmış, en azından biraz daha az para vermiş olursun hevesin kaçarsa daha az pişmanlık yaşarsın ama hevesin kaçmasa da sorun olacağını sanmıyorum.
Zaten model Olarak da çok düzgün bir şey değil
Logitech G29, G27, G923 ikinci el piyasasına bakmanı öneririm pazarlıkla uyguna alırsın
İkiside alınmazHocam ikinci ele ne olursa olsun bulaşmak istemiyorum mersinde yaşıyorum biraz baktım g29dan başka sağlam görmedim oda çok pahalı Setten fazla bir şey beklemiyorum nede olsa 5000tl sadece ets 2 ve forza oynamak için alacam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyunculara Özel İlanları | Türkiye'deki İkinci El Eşyaları Al & Sat - Letgo
Oyunculara Özel İlanları - Çek, yükle, mesaj at, Letgo ile kolay al ve sat. Türkiye'nin en büyük ikinci el alışveriş platformuna katıl!www.letgo.comSizce hangisi alınabilir?Elektronik İlanları | Türkiye'deki İkinci El Eşyaları Al & Sat - Letgo
Elektronik İlanları - Çek, yükle, mesaj at, Letgo ile kolay al ve sat. Türkiye'nin en büyük ikinci el alışveriş platformuna katıl!www.letgo.com