Neler Yeni

Rampage V902 Alınır mı?

halitxct

80+ Silver
Bare biraz daha ekle sıfır g29 al. :D
illa borca gireyim yani 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bare biraz daha ekle sıfır g29 al. :D
vitesli olanımı alıyım vitessizmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

aktif olarak kullanıyordum. Vitesi bozuldu, geri fonksiyonu çalışmıyor. Forza 5 desteklemiyor, ets 2 ve assetto corsa da direksiyon düzgün çalışıyor. Sadece titreşim özelliği olduğu için beni pek sarmadı aldıktan 1-2 gün sonra bir daha takasım gelmedi şahsen. Kardeşim kullanıyor şu an. Böyle bir şey alacağıma hiç almasaydım dedim.
eyw kanka saol

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Fatih Ayhan
illa borca gireyim yani 😅
bütçeni kesinlikle arttır. ya da biraz daha para biriktir ama 5000 tl paranı çöpe atma. zerre kadar zevk vermiyor bu direksiyon. 2 arduino 2 dişli ile 3-5 yazılım bilgin de varsa kendin bile yaparsın bunu :d

halitxct

80+ Silver
bütçeni kesinlikle arttır. ya da biraz daha para biriktir ama 5000 TL paranı çöpe atma. zerre kadar zevk vermiyor bu direksiyon. 2 arduino 2 dişli ile 3-5 yazılım bilgin de varsa kendin bile yaparsın bunu :d
tamamdır kanka saol g29 viteslimi alıyım vitessizmi

halitxct

80+ Silver
Vitesliye bütçen yetiyorsa vitesli daha iyidir.
Adam bi gecede 5k'dan 10k'lık oldu.
tamamdır kanka şöyle bi durum var vitessiz 9k civarı vitesde 2 k civarı vitessiz alıp vitesi ayrıyetten almak daha uygun oluyo öyle yapsam sorun olmaz dımı

Zechion

80+ Silver
tamamdır kanka şöyle bi durum var vitessiz 9k civarı vitesde 2 k civarı vitessiz alıp vitesi ayrıyetten almak daha uygun oluyo öyle yapsam sorun olmaz dımı
Sorun olmaz diye biliyorum. Zaten çoğu kişi vitesi sonradan alıyor. @bythmn bilginiz var mı ?

halitxct

80+ Silver

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Fatih Ayhan
tamamdır kanka saol g29 viteslimi alıyım vitessizmi
Vitesli zevki arttırır ama oynayacağın oyuna göre değişir. Yarış oyunları oynayacaksan f1 viteslerini de kullanabilirsin sırıtmıyor ama ets 2 falan oynayacaksan tırı f1 vitesle kullanmak çok garip hissettiriyor :D

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
Direksiyonda olması gereken en önemli özellik gerçekçilik motoru gibi bir şey. Mesela sol taraftan bir araba sana vurduysa ffb motoru bunu anlayıp direksiyonu sağ tarafa döndürmesi ffb motoru sayesinde olur. En çok drift atanların işine yarıyor.

Scuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Özgün Albayrak
maximum bukadar verebilirim bi direksiyon setine bu fiyatada bundan iyisi yok sanırım 2.el önermeyin lütfen başka önerisi olan varsa link atabilir maximum bütçem 6k
2.el g29 bulmaya çalışın.

euro

80+ Bronze
aktif olarak kullanıyordum. Vitesi bozuldu, geri fonksiyonu çalışmıyor. Forza 5 desteklemiyor, ets 2 ve assetto corsa da direksiyon düzgün çalışıyor. Sadece titreşim özelliği olduğu için beni pek sarmadı aldıktan 1-2 gün sonra bir daha takasım gelmedi şahsen. Kardeşim kullanıyor şu an. Böyle bir şey alacağıma hiç almasaydım dedim.
Cidden kullandığına emin misin? Rampage direksiyonların hepsi ETS'de düzgün olarak çalışıyor ya ayar yapamadın yada sallıyorsun dostum

Top Bottom