donanimci98
80+ Bronze
Ç Ö P
kanka sonuç hakkında benide bilgilendir. Rampage in haterları dolu. Güzel malları da var ama, kullandıklarımdan memnunum.maximum bukadar verebilirim bi direksiyon setine bu fiyatada bundan iyisi yok sanırım 2.el önermeyin lütfen başka önerisi olan varsa link atabilir maximum bütçem 6kRampage V902 Oyuncu Direksiyon Seti PS3/PS4/PC/Xboxone/Xbox360 Uyumlu 3 Pedallı Oyuncu Direksiyonu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage V902 Oyuncu Direksiyon Seti PS3/PS4/PC/Xboxone/Xbox360 Uyumlu 3 Pedallı Oyuncu Direksiyonu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ETS'de çalıştığını söyledim zaten? Ne saçmalıyorsun?Cidden kullandığına emin misin? Rampage direksiyonların hepsi ETS'de düzgün olarak çalışıyor ya ayar yapamadın yada sallıyorsun dostum
Hayırlı olsun demek düşer bizemaximum bukadar verebilirim bi direksiyon setine bu fiyatada bundan iyisi yok sanırım 2.el önermeyin lütfen başka önerisi olan varsa link atabilir maximum bütçem 6kRampage V902 Oyuncu Direksiyon Seti PS3/PS4/PC/Xboxone/Xbox360 Uyumlu 3 Pedallı Oyuncu Direksiyonu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage V902 Oyuncu Direksiyon Seti PS3/PS4/PC/Xboxone/Xbox360 Uyumlu 3 Pedallı Oyuncu Direksiyonu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
asla alma ben kullanıyorum pişmanımvideolara falan baktım güzel duruyor niye kimse önermiyor anlamış değilim aldıktan sonra buraya tekrar yazarım kötü çıkarsa iade ederim zaten