forum.donanimarsivi.com
İncelemeyi gönderdiğiniz için teşşekürler bu arada benim laptopımıda sadece 1 kulaklık girişi var acaba ayraç almadanda tek giriş ile hem kulaklığı hemde mikrofonu kullanabilirmiyim? (eski kulaklığım da öle idi çünkü)O bütçede alınabilir, bende almayı düşünüyorum. Başka bir üyenin incelemesi ;
İnceleme - Rampage RM-K27 X-Jammer 2.5 Aylık Kullanım Deneyimlerim
Herkese selamlar, ilk rehberimle karşınızdayım. Kulaklığı 18 Kasım 2020 tarihinde Şok marketten 100₺ gibi uygun bir fiyata almıştım ama şu anda 150₺ bandında satışta. 2.5 Aylık deneyimlerimi sizlere elimden geldiğince aktarmaya çalışacağım. Hata yaptıysam affola. Kutu İçeriği 1 Adet Kulaklık 1...forum.donanimarsivi.com
Benim eski kulaklığımda hem kulaklık hem mikrofon için girişler bulunuyordu, laptobumda ise tek girişli ama sadece kulaklık girişini taktığım halde mikrofonu kullanabiliyordum.İncelemeyi gönderdiğiniz için teşşekürler bu arada benim laptopımıda sadece 1 kulaklık girişi var acaba ayraç almadanda tek giriş ile hem kulaklığı hemde mikrofonu kullanabilirmiyim? (eski kulaklığım da öle idi çünkü)