stratum+tcp://stratum-ravencoin.flypool.org:3333Bunu yazdıktan sonra açılıp sonra hemen kapandı
nbminer -a kawpow -o stratum+tcp//:stratum-ravencoin.flypool.org:3333 -u x.default şu an böyle başka ne yapabilirim bilmiyorumstratum+tcp://stratum-ravencoin.flypool.org:3333
yazıp hata aldıysan ayarlarında bir hata vardır.
Örnek:
teamredminer.exe -a kawpow -o stratum+tcp://stratum-ravencoin.flypool.org:3333 -u X.ThreateNN -p x
X=Ravencoin cüzdan adresin.
X yerine kendi cüzdan adresini yazmışsındır zatennbminer -a kawpow -o stratum+tcp//:stratum-ravencoin.flypool.org:3333 -u x.default şu an böyle başka ne yapabilirim bilmiyorum
Maalesef hâlâ aynı hataX yerine kendi cüzdan adresini yazmışsındır zaten
nbminer -a kawpow -o stratum+tcp://stratum-ravencoin.flypool.org:3333 -u x.default
Bunu kopyala dene NBMiner' da bu kodlar farklı olabilir bu arada bende başka miner var.
NBMiner indirip geliyorum.Maalesef hâlâ aynı hata
nbminer -a kawpow -o stratum+tcp://stratum-ravencoin.flypool.org:3333 -u RW7W1X392kJy2Hf3WwHVGaUcY56Hy6R2YN.defaultBekliyorum
Sildim yükledim yaptım yine hata alıyorum.nbminer -a kawpow -o stratum+tcp://stratum-ravencoin.flypool.org:3333 -u RW7W1X392kJy2Hf3WwHVGaUcY56Hy6R2YN.default
Sadece cüzdan adresini değiştirip deneyin olmaz ise silip tekrar yükleyin.
Birde modemi resetleyip deneyeceğim.Sildim yükledim yaptım yine hata alıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir redditte modemde bir şeyi kapatıp yapıyordu ama benim modemimde o ayarı bulamadım. Virüs programını kapattım güvenlik duvarıda kapalı daha ne yapabilirim bilmiyorum.
Sildim yükledim yaptım yine hata alıyorum.
Yok error veriyor lanetliyim galiba anlamadım neyi yanlış yapıyorumReleases · trexminer/T-Rex
T-Rex NVIDIA GPU miner with web control monitoring page - trexminer/T-Rexgithub.com
Bunu indirin.
Rastgele bir RVN bat' ını bu şekilde güncelleyin
t-rex.exe -a kawpow -o stratum+tcp://stratum-ravencoin.flypool.org:3333 -u RBX1G6nYDMHVtyaZiQWySMZw1Bb2DEDpT8.rig -p x
pause
Cüzdan adresi sizinki ile değişecek.
GPU-Z yükleyin. Sensors kısmından foto atın. RVN için 3 GB DAG gerekiyor. Boşta 800MB+' ı aşan kullanım varsa başlamaması normal ama genelde asla bu seviyelere ulaşmaz. Yani sorunun kaynağını bilemiyorum.Yok error veriyor lanetliyim galiba anlamadım neyi yanlış yapıyorum
No connection diyor