🔥İndirim 🔥Ravensburger L.O.L.Surprise Seyahat Boy Kutu Oyunu 50TL🔥

Hiç kutu oyunu oynamadım. Tbbt de sürekli oynuyorlar özellikle ejderhalar ve zindanları merak ediyorum.
Keyifli oluyor. Tabii kişiden kişiye göre değişir ama isim şehir ve tombalayı severek oynadıysanız kutu oyunlarını seversiniz. Gerçekten iyi oluyor. Ben çeşit çeşit almaya çalışıyorum. Aktif olarak yapboz yapıyorum mesela. Zihne iyi geliyor. Rahatlıyorsun ya.

Keyifli oluyor. Tabii kişiden kişiye göre değişir ama isim şehir ve tombalayı severek oynadıysanız kutu oyunlarını seversiniz. Gerçekten iyi oluyor. Ben çeşit çeşit almaya çalışıyorum. Aktif olarak yapboz yapıyorum mesela. Zihne iyi geliyor. Rahatlıyorsun ya.
Evet dediklerimizi oynar eğlenirdik. Baktım zindan ve ejderhalara Türkçesi ikinci el sitelerinde bile 8-10 bin bu bütçeler benim için çok fazla

Evet dediklerimizi oynar eğlenirdik. Baktım zindan ve ejderhalara Türkçesi ikinci el sitelerinde bile 8-10 bin bu bütçeler benim için çok fazla
50-200tl arası bakıyorum ben. O da indirimde olmalı. 8-10k çokmuş.

50TL ye düşmüş.

istanbulda bi yer var orada her şey var arkadaşın varsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,279
Üyeler
183,777
Son üye
kagannn.n
Geri