Neler Yeni

Ray tracing teknolojisi için kart

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
ya ben kart olarak 2060 super gaming x düşündüm ama en ucuzu 4.3K normal bi rtx 2060 super Gigabyte model 3.3K
Gaming X modeller biraz pahalı ama arada soğutmadan başka fark yok diye biliyorum. Gigabyte gayet iyidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
samet kulak
Gaming X modeller biraz pahalı ama arada soğutmadan başka fark yok diye biliyorum. Gigabyte gayet iyidir.
marka olarak biraz fanboyum açıkcası msi ya da asus rog düşünüyorum bu ön yargıyı kıramadım henüz

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Hocam ne alaka ya Allah rızası için ne alaka? 2060 Bile DLSS 2.0 Teknolojisi ile birlikte %100 evet %100'e kadar bir FPS artışı yaşıyor. Bu tüm RTX kartlar için geçerli. Ayrıca tek fark RTX değil ya onu boşverdim adam "RTX kart önerisi" yazmış. Ne zaman biteceksiniz ? 2060s daha iyi bir seçenek olur hocam alın geleceğe yatırım yapın.
Valla ya bende şu rtx önerisi isteyenlere habire rx 5000 serisi kart önermelerinden bıktım en dandik rtx bile en iyi amd ekran kartından iyidir

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
marka olarak biraz fanboyum açıkcası MSI ya da Asus rog düşünüyorum bu ön yargıyı kıramadım henüz
Asus ROG biraz pahalıdır ama üzmez. Soğutma anlamında diğerlerine göre daha iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
samet kulak
Asus ROG biraz pahalıdır ama üzmez. Soğutma anlamında diğerlerine göre daha iyi.
Yani sonuçta 1 kere alıyorum almışken de en iyisi olsun istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla ya bende şu rtx önerisi isteyenlere habire rx 5000 serisi kart önermelerinden bıktım en dandik rtx bile en iyi amd ekran kartından iyidir
teşekkürler, önerebileceğin bi kart var mı

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Yani sonuçta 1 kere alıyorum almışken de en iyisi olsun istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkürler, önerebileceğin bi kart var mı

Al bunu istediğin rtx teknolojisinide rahat rahat kullanırsın soğutmasıda gayet iyidir

Top Bottom