Razer Barraccuda THX Kodu

Reaksiyon skoru
37
2.El aldığım Razer Barracuda kulaklığını cuma günü teslim aldım ürünümü razerid üzerinden kaydedip 2 aşamalıı doğrulamayı açtığım halde THX aktive etme kodunu göndermediler kodu nasıl elde edebilirim bir yol gösterebilir misiniz?

Kimisinde var kimisinde yok sanırım benim kutuda çıkmadı kulaklığından memnun musun? bqri
barracuda xi 1.5 yıldır kullanıyorum öncesinde cloud2 kullandım barracudayı daha sevdim bozulmadığı sürece değiştirmeyi hiç düşünmüyorum ama dolby atmos almanı öneririm ben alırken 45 lira falandı tek seferlik ödüyorsun eq ayarıyla ses baya bir fark ediyor oyunda özellikde

barracuda xi 1.5 yıldır kullanıyorum öncesinde cloud2 kullandım barracudayı daha sevdim bozulmadığı sürece değiştirmeyi hiç düşünmüyorum ama dolby atmos almanı öneririm ben alırken 45 lira falandı tek seferlik ödüyorsun eq ayarıyla ses baya bir fark ediyor oyunda özellikde
Hâlen ₺45 deneme sürümünü kullandım ama ayardan mı nedir? pek ısınamadım hem Dolby'nin 7.1 sistemi nasıl? eğer kullanıp iyi dediğiniz Dolby ayarı varsa paylaşır mısınız?

Hâlen ₺45 deneme sürümünü kullandım ama ayardan mı nedir? pek ısınamadım hem Dolby'nin 7.1 sistemi nasıl? eğer kullanıp iyi dediğiniz Dolby ayarı varsa paylaşır mısınız?
ben 7.1i hiç bir kulaklıkta beğenmiyorum hocam önceden de kullanmıyordum o yüzden yorum yapamıyorum ayarları atayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aldığımdan beri 2-3 ayar denedim en çok sevdiğim bu oldu

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    115.1 KB · Hit: 51
ben 7.1i hiç bir kulaklıkta beğenmiyorum hocam önceden de kullanmıyordum o yüzden yorum yapamıyorum ayarları atayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aldığımdan beri 2-3 ayar denedim en çok sevdiğim bu oldu
Teşekkürler,satın aldığım zaman deneyimleyeceğim.

Geri