Yardım Razer Barracuda kulaklık

Reaksiyon skoru
52
Merhabalar geçen indirimlerde aldığım razer barracuda bugün elime ulaştı. Sabahtan beri ses ayarlarıyla uğraşıyorum ama sesler aşırı boğuk geliyor. Razer synapse ve dolby atmos uygulamalarıdna bir sürü ayar denedim ama değişen bir şey olmadı. Genel olarak sesi böyle mi yoksa ben bir hata mı yapıyorum. Ayriyeten amazon açılmış kulaklıklarda iade alıyor mu ? Eğer ses böyle olursa iade etmek isterim çünkü aşırı derecede rahatsız edici. Ayrıca arkadaşlarım mikrofonun da eski kulaklığıma kıyasla çok kötü olduğunu söyledi. İade etmek istesem bir sıkıntı yaşar mıyım ?

mikrofonu kötü evet ama ses konusunda iyi diye biliyorum

mikrofonu kötü evet ama ses konusunda iyi diye biliyorum
Hocam cs,pubg,r6 gibi oyunlarda denedim cs'de biraz idare eder gibiydi ama sesler aşırı boğuk. Özellikle r6'da sesler çok karışıyor anlayamadım bir şey. Bende iyi dedikleri için aldım ama belki bir hata filan yapmışımdır diye konu açtım.

Hocam cs,pubg,r6 gibi oyunlarda denedim cs'de biraz idare eder gibiydi ama sesler aşırı boğuk. Özellikle r6'da sesler çok karışıyor anlayamadım bir şey. Bende iyi dedikleri için aldım ama belki bir hata filan yapmışımdır diye konu açtım.
bende alt modeli olan barracuda x var gayet iyi sesi onun daha iyi olması lazım normalde fiyatı 2 katı neredeyse

Sorunlu ürün göndermişler fıstık gibi kulaklık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar geçen indirimlerde aldığım razer barracuda bugün elime ulaştı. Sabahtan beri ses ayarlarıyla uğraşıyorum ama sesler aşırı boğuk geliyor. Razer synapse ve dolby atmos uygulamalarıdna bir sürü ayar denedim ama değişen bir şey olmadı. Genel olarak sesi böyle mi yoksa ben bir hata mı yapıyorum. Ayriyeten amazon açılmış kulaklıklarda iade alıyor mu ? Eğer ses böyle olursa iade etmek isterim çünkü aşırı derecede rahatsız edici. Ayrıca arkadaşlarım mikrofonun da eski kulaklığıma kıyasla çok kötü olduğunu söyledi. İade etmek istesem bir sıkıntı yaşar mıyım ?
7.1 açtın mı ? Kodla gelen.

Bluetooth ile bağlı değilsindir diye varsayıyorum.
7.1, dolby atmos vs bir şey indirme. Sadece synapse indir onda da ses stereo da kalması lazım. İyi bir ses için eq ayarı yapman lazım.

eq bunu dene bi
31hz: +4
63hz: +3
125hz: +3
250hz: +2
500hz: -1
1khz: 0
2khz: 0
4khz: +3
8khz: +5
16khz: +5

mic zaten çok iyi değil

Bluetooth ile bağlı değilsindir diye varsayıyorum.
7.1, dolby atmos vs bir şey indirme. Sadece synapse indir onda da ses stereo da kalması lazım. İyi bir ses için eq ayarı yapman lazım.

eq bunu dene bi
31hz: +4
63hz: +3
125hz: +3
250hz: +2
500hz: -1
1khz: 0
2khz: 0
4khz: +3
8khz: +5
16khz: +5

mic zaten çok iyi değil
2.4 ile bağlı hocam. 7.1 yüklü değildi zaten. Dolby olmadan da çok fark olmuyor açıkçası ve çoğu eq ayarını da denedim. Hemen hemen tüm ayarları kurcaladım ve denedim ama değişen çok bir şey olmuyor. Müzik kısmında biraz kabul edilebilir bir düzeyde oluyor fakat oyunlarda dediğim gibi aşırı boğuk bir ses alıyorum. Sabah olmazsa tekrar denerim ama çok bir fark olacağını sanmıyorum.

2.4 ile bağlı hocam. 7.1 yüklü değildi zaten. Dolby olmadan da çok fark olmuyor açıkçası ve çoğu eq ayarını da denedim. Hemen hemen tüm ayarları kurcaladım ve denedim ama değişen çok bir şey olmuyor. Müzik kısmında biraz kabul edilebilir bir düzeyde oluyor fakat oyunlarda dediğim gibi aşırı boğuk bir ses alıyorum. Sabah olmazsa tekrar denerim ama çok bir fark olacağını sanmıyorum.
Dongle usb mi onun? eğey öyleyse kasanın arka portunda usb 3.0 girişine tak
Öncelikle şarjını fullemen lazım yoksa ilk etapta yaptığın ayarlar çalışmaz
ses profili stereo da kalsın redditten yeni açılmış eq ayarlarına bak

Dongle usb mi onun? eğey öyleyse kasanın arka portunda usb 3.0 girişine tak
Öncelikle şarjını fullemen lazım yoksa ilk etapta yaptığın ayarlar çalışmaz
ses profili stereo da kalsın redditten yeni açılmış eq ayarlarına bak
Laptoba type c bağlantısı ile bağlamıştım. Şarj etmedim ama yaptığım değişiklikler etki ediyordu. Ayar olarak stereodaydı 1-2 defa thx moduna aldım ama sonra geri çekmiştim zaten.

Geri