- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kutu içerisinde kulaklık deri sert çanta ile geliyoçantalı dediğin nedir
Kutu içerisinde kulaklık deri sert çanta ile geliyoçantalı dediğin nedir
40-50 saatleri buluyor şarjı kullanıma göre. Ekstra bişeye gerek yok kendi yazılımı hem telefonda hem PC de varşarj süresi ne kadar arkadaşlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir de aldıktan sonra ekstradan satın almamız gereken bir şey var mı ? yoksa düz ayarla da oynanır mı ?
Yazılımdan ayar yaptın mı peki hocam cs2 v.b. oyun için. Şu an aktif blackshark v2 x kullanıyorum bundan ona geçmeyi planlıyorum açıkcası. mikrofon mühim değil duocast kullanıyorum.40-50 saatleri buluyor şarjı kullanıma göre. Ekstra bişeye gerek yok kendi yazılımı hem telefonda hem PC de var
Bende blackshark v2 pro dan buna geçmiştim. Bence bariz daha iyi Barracuda Pro. Özellikle aktif gürültü engelleyicisi dünya ile bağlantını kesiyorYazılımdan ayar yaptın mı peki hocam cs2 v.b. oyun için. Şu an aktif blackshark v2 x kullanıyorum bundan ona geçmeyi planlıyorum açıkcası. mikrofon mühim değil duocast kullanıyorum.
Önceki seride vardı ama bunda öyle bir sorun yokMalzeme kalitesi çöp aman diyim almayın plastik aga menteşeleri kırılıyor bu tarz kulaklıkların
Önceki seride vardı ama bunda öyle bir sorun yok
X olanını diyorum. Bu pro olanModel yılına 2022 yazıyor hocam ya senin bahsettiğin seri kaç ?
Hacı x olanda pro olanda 2022 yazıyor o yüzden dedim.X olanını diyorum. Bu pro olan
Kullandım ve çöp paranıza yazık etmeyin sakın...
Kutu içerisinde kulaklık deri sert çanta ile geliyo