🔥İndirim Razer Barracuda Pro 6840 TL 🔥 ( çantalı versiyon )

şarj süresi ne kadar arkadaşlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir de aldıktan sonra ekstradan satın almamız gereken bir şey var mı ? yoksa düz ayarla da oynanır mı ?

şarj süresi ne kadar arkadaşlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir de aldıktan sonra ekstradan satın almamız gereken bir şey var mı ? yoksa düz ayarla da oynanır mı ?
40-50 saatleri buluyor şarjı kullanıma göre. Ekstra bişeye gerek yok kendi yazılımı hem telefonda hem PC de var

40-50 saatleri buluyor şarjı kullanıma göre. Ekstra bişeye gerek yok kendi yazılımı hem telefonda hem PC de var
Yazılımdan ayar yaptın mı peki hocam cs2 v.b. oyun için. Şu an aktif blackshark v2 x kullanıyorum bundan ona geçmeyi planlıyorum açıkcası. mikrofon mühim değil duocast kullanıyorum.

Yazılımdan ayar yaptın mı peki hocam cs2 v.b. oyun için. Şu an aktif blackshark v2 x kullanıyorum bundan ona geçmeyi planlıyorum açıkcası. mikrofon mühim değil duocast kullanıyorum.
Bende blackshark v2 pro dan buna geçmiştim. Bence bariz daha iyi Barracuda Pro. Özellikle aktif gürültü engelleyicisi dünya ile bağlantını kesiyor

Malzeme kalitesi çöp aman diyim almayın plastik aga menteşeleri kırılıyor bu tarz kulaklıkların

merhabalar muzik ve oyun(cs) icin sennheiser momentum 4 almayi dusunuyordum bu dahami iyidir kulakliklar ile hic aram yok hangisi iyi kotu bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,577
Üyeler
184,947
Son üye
cilginatanhamsi
Geri