RobinToKaro
80+
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.32.8 3k bunu alabilirsiniz.
blackshark v2 pro daha iyidir g535tenBir bakiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baktim da bendeki g535 den de kötü bu değmez bunu almaya
hassasiyet ve frekans değerleri daha yüksekblackshark v2 pro daha iyidir g535ten
Arada pek fark yok ama değiştirmeye degmez ki daha ust bişey istiyorumblackshark v2 pro daha iyidir g535ten
Mesaj otomatik birleştirildi:
hassasiyet ve frekans değerleri daha yüksek
Barracuda pro daha iyi sony den arctis pro ile razer arasinda kaldim ama razer hem daha ucuz hemde daha hafif razer alacamsony piyasaya yeni girdi biraz bekleyip alanların yorumlarını görmekte fayda var
ağırmı ne ağırı tğy gibi kulaklık sen şunu diyorsun c63 amg alıcam ama motoru büyük o yüzden renault megane almayı dğüşünyorumArctis pro alicaktim ağirmiş onun yerine barracuda mantikli gibi
Benzetmen tamamen yanliş ayrica arcits pronun agirlik dengesi iyi olmadiği için ağir zaten razera gore ve ses kalitwsi olarak alan 1-2 kişiyi tatmin etmedi o yuzden barracuda proyu seçtim ama zaten vazgeçtim almaktan g535 kullanıyorumağırmı ne ağırı tğy gibi kulaklık sen şunu diyorsun c63 amg alıcam ama motoru büyük o yüzden renault megane almayı dğüşünyorum