uykuluyken yanlışlıkla deri yazmışım bende kumaş ped arıyorum pardon hocamRazer Kraken V4 X, ben kullanıyorum rahat ama bu tüy hafifliğinde olan kulaklıklar kadar da rahat değil. Gerçi padler deri mi bilmiyorum Amazon 2400'e veriyordu. Umarım indirim bitmemiştir. Ben 4 ay önce 3300 ve 3500'e almıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şu an 3k normal fiyat, vay arkadaşsepette indirim varsa 2.800
2731 TL
Deri değilmiş, kontrol ettim.
Npuykuluyken yanlışlıkla deri yazmışım bende kumaş ped arıyorum pardon hocam
Razer Blackshark v2 de baya iyi, ses olarak kraken'in max ses daha yüksek diyebilirim ama blackshark baya rahat ve kayda değer ölçüde hafif, tek sıkıntısı sürgüsü/asansörü(asansör de diyorlar dimi ona) dandik buluyorum iki taraftan çekmeli sürgü bu yüzden kulaklık yamuk durabiliyor kafanda. Gerçi yan takanlar için iyi olabilir. Ben 2019 da fln almıştım 2025 e kadar gitti, o da yedekte duruyor. Başta padleri deriydi kumaşa geçtiler diye biliyorum çünkü deriler dökülüyordu uzun kullanımda. Ayrıca biraz narin bir şey plastik kulaklık kapakcıklarına(kapaklarına) bastırınca resmen drivera bastırıyorsun sesi kısılıyor/gidiyor. Kafandan tek elle çıkartırsan çok gitmeyebilir ve bende sol kulaklıkta temassızlık sorunu vardı o yüzden garantiye yollayıp padlar ile yenilemişlerdi (belki full yeni verdiler emin olamadım baya temizdi ama hiç çizik fln yapmadığım için bu benim diye bilemedim) böylece kumaş padlı olan geldiydi ve cidden daha rahattı. Ama dediğim gibi çok narin ve asansör sürgüsünü sevmedim, Logitech 432 idi onu da denedim kulak acıtıyor, mikrofunu tam cazgır. Kafa bandından şikayetim yok ama ondan memnun olmayan da çok olduğunu gördüm yani kısacası Logitech 400 serisini bana kalırsa full es geç 900 mü ne o yeni serilerden al diyeceğim ama onlarda wireless veya lightspeed ise pahalılar 2 kat.uykuluyken yanlışlıkla deri yazmışım bende kumaş ped arıyorum pardon hocam
cevabın icin teşekkürler hocam hyperx baktım bi ara ama coğu deri pedli bidaha ayrı kumaş ped almaya üşenirim o yüzden razerlara bi bakıcamRazer Blackshark v2 de baya iyi, ses olarak kraken'in max ses daha yüksek diyebilirim ama blackshark baya rahat ve kayda değer ölçüde hafif, tek sıkıntısı sürgüsü/asansörü(asansör de diyorlar dimi ona) dandik buluyorum iki taraftan çekmeli sürgü bu yüzden kulaklık yamuk durabiliyor kafanda. Gerçi yan takanlar için iyi olabilir. Ben 2019 da fln almıştım 2025 e kadar gitti, o da yedekte duruyor. Başta padleri deriydi kumaşa geçtiler diye biliyorum çünkü deriler dökülüyordu uzun kullanımda. Ayrıca biraz narin bir şey plastik kulaklık kapakcıklarına(kapaklarına) bastırınca resmen drivera bastırıyorsun sesi kısılıyor/gidiyor. Kafandan tek elle çıkartırsan çok gitmeyebilir ve bende sol kulaklıkta temassızlık sorunu vardı o yüzden garantiye yollayıp padlar ile yenilemişlerdi (belki full yeni verdiler emin olamadım baya temizdi ama hiç çizik fln yapmadığım için bu benim diye bilemedim) böylece kumaş padlı olan geldiydi ve cidden daha rahattı. Ama dediğim gibi çok narin ve asansör sürgüsünü sevmedim, Logitech 432 idi onu da denedim kulak acıtıyor, mikrofunu tam cazgır. Kafa bandından şikayetim yok ama ondan memnun olmayan da çok olduğunu gördüm yani kısacası Logitech 400 serisini bana kalırsa full es geç 900 mü ne o yeni serilerden al diyeceğim ama onlarda wireless veya lightspeed ise pahalılar 2 kat.
Ses olarak gidip mediamarkt'a git dene. Ben Razer sesi daha çok seviyorum ama Logitech'in de sesinin kötü olduğunu hatırlamıyorum tek kulaklık rahat değildi sanki kangren yapacaktıo kadar bastırıyordu. Onun dışında bir şikayetim olmadı. Belki benim kafa yapısı uygun değil/büyüktür.
Sürgüsü bir yana yıllar geçmesine rağmen 2k civarı bence hala blackshark düşünülmesi gereken seçeneklerden biri. Onun dışında Hyperx kulaklıklara da bakabilirsin, zaten bir Steel Series kaldı, başka bir şey kalmadı, James Donkey fln yok sayıyorum. Bana göre 3.000 de ne alsan pişman olmaz gibisin.
blackshark v2 gene deri ped olarak satılıyorcevabın icin teşekkürler hocam hyperx baktım bi ara ama coğu deri pedli bidaha ayrı kumaş ped almaya üşenirim o yüzden razerlara bi bakıcam