🔥İndirim Razer Barracuda X 3.778TL

4 senedir kullanıyorum memnunum iki sene 2022 model bt olmayanı kullandım 2 senedir de bt olanı kullanıyorum alırsanız bazı ayarlar yapmanız lazım bana yazabilirsiniz

Hyperx pişmanlıktır

4 senedir kullanıyorum memnunum iki sene 2022 model bt olmayanı kullandım 2 senedir de bt olanı kullanıyorum alırsanız bazı ayarlar yapmanız lazım bana yazabilirsiniz

Hyperx pişmanlıktır
hyperx cloud 2 wireless kullanıyorum bana pedleri çok sert geliyo onun yerine bu alınır mı konfor olarak nasıl

Steelseries nova 1 kablolu kulaklığım var kablosuz kulaklığa geçmeyi düşünüyorum açıkçası nova 1 de cs de falan ayak seslerini iyi alıyorum bunda nasıldır pişman eder mi?

steelseries arctis 1 wireless kullanıyorum 4-5 senedir artık eskidi pedleri falan çıkmaya dökülmeye başladı ama cs'de gerçekten baya iyi ses kasıyodum o anlamda çok memnun etti beni ama artık yeni kulaklığa geçmem lazım alınır mı bu kulaklık

2 3 saniyelik parazit gibi ses gidiyor sonra geri geliyor. Guncelleme yapinca bir tik duzeldi ama yine de yapıyor arada. Guncelleme yapmazsan daha da kötüydü. Gidiyodu gelmiyodu felan.
bende de razer barracuda var aynı problem. kronik bunlarda. abimde pro var onda var mı bilmiyorum. barracuda birde dağılıyor plastiği x'in malzemesi nasıl bilmiyorum. pro modelide biraz daha iyi sadece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

steelseries arctis 1 wireless kullanıyorum 4-5 senedir artık eskidi pedleri falan çıkmaya dökülmeye başladı ama cs'de gerçekten baya iyi ses kasıyodum o anlamda çok memnun etti beni ama artık yeni kulaklığa geçmem lazım alınır mı bu kulaklık
kankam dm at bana bütçeni birkaç kulaklık önereyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,698
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri