Beyazını kullanıyorum 1.5 sene oldu geçen hafta pedlerini çıkardım yıkadım tertemiz oldu. Kırılma çatırdama hiçbir şey yok taş gibi kullanıyorymArkadaşlar bunun beyaz modelini çok kötülediler. Kir yapar, plastiği kırılır, mikrofonu şöyle böyle bağlantı sorunları cart curt bi yardımcı olun. Geçen 3600'e düştüğünde de almamıştım. Alsam mı almasam mı çok aradayım.
kirleniyor muBeyazını kullanıyorum 1.5 sene oldu geçen hafta pedlerini çıkardım yıkadım tertemiz oldu. Kırılma çatırdama hiçbir şey yok taş gibi kullanıyorym
Büyük ihtimal yok ara sıra manyak indirim geliyor onlarda bize denk gelmiyor.Bu paraya daha iyi kablosuz oyuncu kulaklığı olduğunu sanmıyorum.
Kirlenme elbette var. 1 sene kullandım kirlenmişti. Beyaz değil ama gri pedleri. Yine de açık renk yani. Ben alırken siyahı indirimde değildi 2.4 k y bulunfa almıştımkirleniyor mu
Video çekmek için ve youtube da ders vs içerik izlemek için alınır mı hem laptop hem iphoem 12 de kullanıcam daBu paraya daha iyi kablosuz oyuncu kulaklığı olduğunu sanmıyorum.
Corsair HS70 Wireless'dan iyi HS80 Wireless var, tercih edersen eğer.Ratings puanı pek iç açıcı değil, 40mm sürücü 90 kusur desibel ses şiddeti vs
Ama siz baya övdünüz.
Corsair hs70 wireless dan iyi bir kulaklık arıyorum
V2X iyi bir ses kartı ya da ses yongası olmadan kötü bir kulaklık. Kablosuz özellik istiyorsan geçilir ama ses konusunda yetersiz geliyorsa al bi tane ses kartı uzun süre götürür.V2x'den geçilir mi? Ona göre alacağım.