Neler Yeni

❌İndirim Bitti! RAZER Barracuda X Mercury White Kablosuz Gaming Kulaklık 2.011TL

wesy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yusuf
eğer bu bluetoothsuz olansa aynısının siyahını 1.5kya almıştım kullanıyorum çok memnunum

GirayHan

80+ Platinum

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,765
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
onu gördüm de yetişemedim atmaya 5dk konu açma limiti koymuşlar. Sıcak fırsatlar konusuna bu limiti koyunca fırsatlar kaçıyor.
Çok haklısın 2. hesap aç hocam yedekten devam et :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer bu bluetoothsuz olansa aynısının siyahını 1.5kya almıştım kullanıyorum çok memnunum
Bluetooth da var bunda

GirayHan

80+ Platinum

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
99.99$ lik bir kulaklık, 400₺ farkla 179.90$ lik arctis 7x+ öneririm.

Fiyat ile kalite keşke doğru orantılı olsaydı. SS'nin Siberia serisinden sonra Arctis'lerde rahatlık dışında çok bir artısı yok, genel olarak bu seride hiçbir ürün fiyatının karşılığı değil.

razer'le steelseries karşılaştıralacak kulalık markaları değil birincisi razer bir kulaklık markası değil Pixart üretiyor onlardan destek alıyor
steelseries ise kulaklık kulvarında bambaşka kalite olarak değerlendirilecekse steelseries önü çeker.

razer'in ürünlerini ben şahsen beğenmiyorum. hele ki kulaklık konusunda gaming kulaklık harici farklı bir kulaklığı deneyimlemeyen arkadaşların da bu konuda yhaa razer ama demelerini anlıyorum. bir sennheiser (üst seri) deneyimledikten sonra işin rengi değişiyor bakış açısı komple değişiyor

Razer'i gömüp SS'yi bu kadar övme doğru değil. SS'nin de iyi ürün sayısı çok az. Top seviye her ürünü çıkartan markalar genellikle çoğu ürünü zort oluyor. Razer, SS, Corsair, Logitech'de buna dahil. Set manyağı değilseniz zaten keyif düşkünüyseniz bir firmanın setini yapmak yapılacak en büyük hata çünkü hiçbir markanın ürünleriyle güncel düzgün bir set yapamıyorsun.

GirayHan

80+ Platinum
Fiyat ile kalite keşke doğru orantılı olsaydı. SS'nin Siberia serisinden sonra Arctis'lerde rahatlık dışında çok bir artısı yok, genel olarak bu seride hiçbir ürün fiyatının karşılığı değil.

Razer'i gömüp SS'yi bu kadar övme doğru değil. SS'nin de iyi ürün sayısı çok az. Top seviye her ürünü çıkartan markalar genellikle çoğu ürünü zort oluyor. Razer, SS, Corsair, Logitech'de buna dahil. Set manyağı değilseniz zaten keyif düşkünüyseniz bir firmanın setini yapmak yapılacak en büyük hata çünkü hiçbir markanın ürünleriyle güncel düzgün bir set yapamıyorsun.
yukarda yazdığımdan razeri gömdüğüm kanısına mı vardın ? razerle ss karşılaştırdığın zaman alınması gereken kulaklık markasının ss olduğunu bence sende biliyorsun. yoksa top seviye kulaklıklara girdiğimiz zaman bu bahsettiğimiz markaların dışına çıkıyoruz. ve evet türkiye'de ve genellikle 2. dünya ülkelerinde zort dediğin kulaklıklar sponsorluk ve youtuber'lara para yedirilerek cilalanıp bizim insanımıza kaktırılıyor. sennheiser örneğini bu yüzden verdim.

sennheiser'in gaming sınıfında ki kulaklıklarının tanıtımını yapan türk youtuber'ları neden göremiyoruz acaba ?

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yukarda yazdığımdan razeri gömdüğüm kanısına mı vardın ? razerle ss karşılaştırdığın zaman alınması gereken kulaklık markasının ss olduğunu bence sende biliyorsun. yoksa top seviye kulaklıklara girdiğimiz zaman bu bahsettiğimiz markaların dışına çıkıyoruz. ve evet türkiye'de ve genellikle 2. dünya ülkelerinde zort dediğin kulaklıklar sponsorluk ve youtuber'lara para yedirilerek cilalanıp bizim insanımıza kaktırılıyor. sennheiser örneğini bu yüzden verdim.

sennheiser'in gaming sınıfında ki kulaklıklarının tanıtımını yapan türk youtuber'ları neden göremiyoruz acaba ?
Karşılaştırılamayacak bir seviyede olduğunu ben düşünmüyorum. Arctis serisini'de kullanmış biri olarak söylüyorum.

TR şartları gereği o kadar reklam çıkmıyor olabilir Sennheiser :) 3-4 marka daha var top seviye fakat popületerisi olan kitleler bu tarz ürünlere hiç girmeye korkuyor.

GirayHan

80+ Platinum
Karşılaştırılamayacak bir seviyede olduğunu ben düşünmüyorum. Arctis serisini'de kullanmış biri olarak söylüyorum.

TR şartları gereği o kadar reklam çıkmıyor olabilir Sennheiser :) 3-4 marka daha var top seviye fakat popületerisi olan kitleler bu tarz ürünlere hiç girmeye korkuyor.

mesela rtings'in bu listesinde ki ilk sırada ki arctis pro kablosuz'u razer'in hangi modeli ile karşılaştırmak lazım bu sıralamaya göre puanlama olarak razer'in amiral gemi diyebileceğimiz kulaklığından daha fazla puan almış.
1686070579180.png

tr şartları gereği değil sennheiser'in reklama ihtiyacı olmadığı için malum youtuber'ları doyurmuyor yani para akıtmıyor. yoksa bu bahsettiğimizin çok ayrı kulvarında sennheiser ve bose var da işte bilinmiyor

onuridvan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Onur Rıdvan Kaya
razer'le steelseries karşılaştıralacak kulalık markaları değil birincisi razer bir kulaklık markası değil Pixart üretiyor onlardan destek alıyor
steelseries ise kulaklık kulvarında bambaşka kalite olarak değerlendirilecekse steelseries önü çeker.

razer'in ürünlerini ben şahsen beğenmiyorum. hele ki kulaklık konusunda gaming kulaklık harici farklı bir kulaklığı deneyimlemeyen arkadaşların da bu konuda yhaa razer ama demelerini anlıyorum. bir sennheiser (üst seri) deneyimledikten sonra işin rengi değişiyor bakış açısı komple değişiyor
Bilgisayarda gaming olarak sennheiserin hangi modelini önerirsin 3-4 K bütçem var farklı marka da olur kumaş pedli olması lazım fakat

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
mesela rtings'in bu listesinde ki ilk sırada ki arctis pro kablosuz'u razer'in hangi modeli ile karşılaştırmak lazım bu sıralamaya göre puanlama olarak razer'in amiral gemi diyebileceğimiz kulaklığından daha fazla puan almış.
Alıntıyı görüntüle

tr şartları gereği değil sennheiser'in reklama ihtiyacı olmadığı için malum youtuber'ları doyurmuyor yani para akıtmıyor. yoksa bu bahsettiğimizin çok ayrı kulvarında sennheiser ve bose var da işte bilinmiyor
Bu tarz puanlamalar ile karşılaştırarak doğru sonuçları eldetmek zor. X site Z markasını öne çıkartırken, Y sitesi F markasını öne çıkartabilir. Bu bağlamda kullanıcı deneyimi daha önemli.

Rtings için örnek olması gerekirse GPX fare kusursuz nerdeyse, fakat herkes biliyorki farenin kronik çift tıklama ve scrool sorunları tonla çıkıyor. Switch'leri için bir eksi belirtilmiyor. Bunun yanında ben x model karşılaştırması doğrudan yapmadım, genel anlamda seri karşılaştırması yaptım ve rekabet edemeyecek seviyede olduğunu düşünmediğimi söyledim. Bu SS veya Razer arasında da değil, buna Logi'yi, Corsair, Asus'u da koyabilirsin fark etmez. Bu markaların arasında her ürün bandında 1-2 ürün öne çıkıyor ve diğer kalan ürün setleri çöp genel olarak. Bu ürünlerde genel anlamda ne kadar fiyatlarının karşılığı orası ayrı konu.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,111
İsim
kilan embappe
SS kulaklıklar fiyatını haketmiyor, bazı teknoloji bilginleride yüksek fiyatı daha iyi zannediyor işte.

Green switchler rede göre daha mı sesli daha mı sessiz?
Green çok sesli blue gibi

Kulaklık da çok güzel bu arada

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Erdoğan Aktaş
Arkadaşlar valorantt için bu mu ss7plus mu indiirm bitmeden alam tavsiyesi olan

Barracuda X kullanıyorum, dediğiniz 7x+ alıp beğenmeyim iade ettim. razer kulaklığının fiyatını ucuz yaptı diye daha kötü mü oluyor?
Ag ben 2 si arasında kararsız kaldım hiç kablosuz kullanmadim tavsiye edermisin valorant oynuyorum genelde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,531
Üyeler
166,944
Son üye
Hepo
Top Bottom