onu gördüm de yetişemedim atmaya 5dk konu açma limiti koymuşlar. Sıcak fırsatlar konusuna bu limiti koyunca fırsatlar kaçıyor.asıl https://www.trendyol.com/razer/blac...Id=968&filterOverPriceListings=false&sav=true bunu atlamıssın ya gördüm bunu 920den ben ama bitti direkt
Çok haklısın 2. hesap aç hocam yedekten devam etonu gördüm de yetişemedim atmaya 5dk konu açma limiti koymuşlar. Sıcak fırsatlar konusuna bu limiti koyunca fırsatlar kaçıyor.
Bluetooth da var bundaeğer bu bluetoothsuz olansa aynısının siyahını 1.5kya almıştım kullanıyorum çok memnunum
arada en ucuz 700 tl fark var ama 700 tllik özellik farkı yok99.99$ lik bir kulaklık, 400₺ farkla 179.90$ lik arctis 7x+ öneririm.
99.99$ lik bir kulaklık, 400₺ farkla 179.90$ lik arctis 7x+ öneririm.
razer'le steelseries karşılaştıralacak kulalık markaları değil birincisi razer bir kulaklık markası değil Pixart üretiyor onlardan destek alıyor
steelseries ise kulaklık kulvarında bambaşka kalite olarak değerlendirilecekse steelseries önü çeker.
razer'in ürünlerini ben şahsen beğenmiyorum. hele ki kulaklık konusunda gaming kulaklık harici farklı bir kulaklığı deneyimlemeyen arkadaşların da bu konuda yhaa razer ama demelerini anlıyorum. bir sennheiser (üst seri) deneyimledikten sonra işin rengi değişiyor bakış açısı komple değişiyor
yukarda yazdığımdan razeri gömdüğüm kanısına mı vardın ? razerle ss karşılaştırdığın zaman alınması gereken kulaklık markasının ss olduğunu bence sende biliyorsun. yoksa top seviye kulaklıklara girdiğimiz zaman bu bahsettiğimiz markaların dışına çıkıyoruz. ve evet türkiye'de ve genellikle 2. dünya ülkelerinde zort dediğin kulaklıklar sponsorluk ve youtuber'lara para yedirilerek cilalanıp bizim insanımıza kaktırılıyor. sennheiser örneğini bu yüzden verdim.Fiyat ile kalite keşke doğru orantılı olsaydı. SS'nin Siberia serisinden sonra Arctis'lerde rahatlık dışında çok bir artısı yok, genel olarak bu seride hiçbir ürün fiyatının karşılığı değil.
Razer'i gömüp SS'yi bu kadar övme doğru değil. SS'nin de iyi ürün sayısı çok az. Top seviye her ürünü çıkartan markalar genellikle çoğu ürünü zort oluyor. Razer, SS, Corsair, Logitech'de buna dahil. Set manyağı değilseniz zaten keyif düşkünüyseniz bir firmanın setini yapmak yapılacak en büyük hata çünkü hiçbir markanın ürünleriyle güncel düzgün bir set yapamıyorsun.
Karşılaştırılamayacak bir seviyede olduğunu ben düşünmüyorum. Arctis serisini'de kullanmış biri olarak söylüyorum.yukarda yazdığımdan razeri gömdüğüm kanısına mı vardın ? razerle ss karşılaştırdığın zaman alınması gereken kulaklık markasının ss olduğunu bence sende biliyorsun. yoksa top seviye kulaklıklara girdiğimiz zaman bu bahsettiğimiz markaların dışına çıkıyoruz. ve evet türkiye'de ve genellikle 2. dünya ülkelerinde zort dediğin kulaklıklar sponsorluk ve youtuber'lara para yedirilerek cilalanıp bizim insanımıza kaktırılıyor. sennheiser örneğini bu yüzden verdim.
sennheiser'in gaming sınıfında ki kulaklıklarının tanıtımını yapan türk youtuber'ları neden göremiyoruz acaba ?
Karşılaştırılamayacak bir seviyede olduğunu ben düşünmüyorum. Arctis serisini'de kullanmış biri olarak söylüyorum.
TR şartları gereği o kadar reklam çıkmıyor olabilir Sennheiser 3-4 marka daha var top seviye fakat popületerisi olan kitleler bu tarz ürünlere hiç girmeye korkuyor.
Bilgisayarda gaming olarak sennheiserin hangi modelini önerirsin 3-4 K bütçem var farklı marka da olur kumaş pedli olması lazım fakatrazer'le steelseries karşılaştıralacak kulalık markaları değil birincisi razer bir kulaklık markası değil Pixart üretiyor onlardan destek alıyor
steelseries ise kulaklık kulvarında bambaşka kalite olarak değerlendirilecekse steelseries önü çeker.
razer'in ürünlerini ben şahsen beğenmiyorum. hele ki kulaklık konusunda gaming kulaklık harici farklı bir kulaklığı deneyimlemeyen arkadaşların da bu konuda yhaa razer ama demelerini anlıyorum. bir sennheiser (üst seri) deneyimledikten sonra işin rengi değişiyor bakış açısı komple değişiyor
Bu tarz puanlamalar ile karşılaştırarak doğru sonuçları eldetmek zor. X site Z markasını öne çıkartırken, Y sitesi F markasını öne çıkartabilir. Bu bağlamda kullanıcı deneyimi daha önemli.mesela rtings'in bu listesinde ki ilk sırada ki arctis pro kablosuz'u razer'in hangi modeli ile karşılaştırmak lazım bu sıralamaya göre puanlama olarak razer'in amiral gemi diyebileceğimiz kulaklığından daha fazla puan almış.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
tr şartları gereği değil sennheiser'in reklama ihtiyacı olmadığı için malum youtuber'ları doyurmuyor yani para akıtmıyor. yoksa bu bahsettiğimizin çok ayrı kulvarında sennheiser ve bose var da işte bilinmiyor
Green çok sesli blue gibiSS kulaklıklar fiyatını haketmiyor, bazı teknoloji bilginleride yüksek fiyatı daha iyi zannediyor işte.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Green switchler rede göre daha mı sesli daha mı sessiz?
Ag ben 2 si arasında kararsız kaldım hiç kablosuz kullanmadim tavsiye edermisin valorant oynuyorum geneldeBarracuda X kullanıyorum, dediğiniz 7x+ alıp beğenmeyim iade ettim. razer kulaklığının fiyatını ucuz yaptı diye daha kötü mü oluyor?