Razer Barracuda X nasıl şarj edilir?

yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir kaç kez Bluetooth ile denedim, sorun olmadı ama, usb ile bağlıyorum pcye aktif olarak öyle kullanıyorum.

Bende şarjı daha çok gider diye Bluetooth kullanıyorum. Gecikme ile işim yok, zaten gecikme de yok da. Kullanmıyorum o yüzden USB’sini.

Bende şarjı daha çok gider diye Bluetooth kullanıyorum. Gecikme ile işim yok, zaten gecikme de yok da. Kullanmıyorum o yüzden USB’sini.
Usb neden daha cok sarj harcasin?Baglanma turlerine gore sarj suresi mi varmis

Usb neden daha cok sarj harcasin?Baglanma turlerine gore sarj suresi mi varmis

Bende öyle diyordum varmış. Bluetooth ile daha uzun kullanım süresi var diyorlar.

ben usb ile kullanmam gerek, geçikme ile sıkıntı yaşarım ranked oyunlar oynuyorum.
2.4 le kullanabilirsin bu arada ben 2 yıldır öyle kullanıyorum gecikme yok kablo kalabalığı yapmasın boşuna
usb derken 2.4 demek istedin heralde zaten

2.4 le kullanabilirsin bu arada ben 2 yıldır öyle kullanıyorum gecikme yok kablo kalabalığı yapmasın boşuna
usb derken 2.4 demek istedin heralde zaten
kablo kalabalığı için sorunum yok hocam, usb takıyorum kulaklık bluetoothmuş gibi kablo yok kulaklıkta.

Ustalarım bende kablolu Corsair void elite rgb var , dun indirimde Razer barracuda x i yakaladım aldım 2022 versiyonu , sizce ne yapayım kullansam mı bilemedim Razer'i , arasında ki fark çok yoksa kablo muhabbetinden kurtulmak için kullanmayı düşünüyorum ama Corsair den iyi değilse ve farkı çok bariz oluyorsa satmayı düşünüyorum Razer'i

Geri