Neler Yeni

🔥İndirim Razer Barracuda X Quartz 2.599₺

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Siyah'ının da fiyatı düştü, çektim bakalım bir tane.
1699719438198.png

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,289
İsim
Emir

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hocam 2022 barracuda x olanı almışsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

indirimde falna olduğu yok yani o kulaklık asla 3.2k etmez

Evet biliyorum 2022 olduğunu. Herkesin beklentisi ve ihtiyaçları farklı. Az farkla Corsair ve SS'in milattan kalma top ürünleri var ama işte milattan kalma.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,289
İsim
Emir
Evet biliyorum 2022 olduğunu. Herkesin beklentisi ve ihtiyaçları farklı. Az farkla Corsair ve SS'in milattan kalma top ürünleri var ama işte milattan kalma.
ne desem boş umarım pişman olmazsınız

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ne desem boş umarım pişman olmazsınız

Hiç bilmeyen biri değilim bu yüzden çok takılmayın :) Kafa yapımdan dolayı kafamı ağrıtmasın bana yeter. Artık high elo oyun oynayan biri değilim. Öyle olsa bir tane ses kartı çekip Sennheiser, BD gibi markalar ile kombolarım. Oynadığım zamanlarda da type-c kulakiçi kulaklığım ile piyasadaki ürünlerin çoğundan zaten fazlasıyla iyi ses kasıyordum ama şu an bunlara ihtiyacım yok. İlk başta dediğim şey burada öne çıkıyor, ihtiyaç, amaç ve beklenti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emre Ahmet Bozkurt
Kız arkadaşıma almıştık iade edene kadar canımız çıktı kronik sorunlu bir model, canı istemedikçe çalışmıyor. Redditte çok fazla konu vardı; sorunu çözmeye çalışırken görmüştüm.
1790 TL'ye 3-4 ay önce vatandan aldım bir problem yaşamadım sadece erkek kardeşim açma kapama tuşunu içine çökerdiği için açamıyorduk cihazı değişime gönderttim yenisi geldi razer ürünlerinde genel olarak sıkıntı çıkabiliyor

musaclk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Musa
Merhaba 2 ay önce Baracuda X 2022 aldım herhangi bir kronik sorunu yoktur bütün gün kulağımda takılı olmasına rağmen terletme veya ağrı yapmadı aktif olarak kullanmama rağmen şarzı beni 7-8 gün rahat çıkarıyor ses kalitesi bana göre asus ve crosshair ile kıyaslanamaz ped kumaş ped olduğundan dişarden gelen sesleri duyuyorsunuz ama dışarden gelen sesi %40-70 arası azaltıyor. mikrofon kalitesi arkadaşlarımdan duyduğuma göre çok iyi dışarden gelen sesleri engelliyor tek sorunu bilgisayarda yazılım desteği olmaması onuda Dolby Acces veya thx spatial audio alamanızı öneririm thx spatial audio razer geliştirdiği uygulama kulaklığı alınca 10 dolarlık indirim sağlıyor ve 20 dolardan 10dolara düşüyor
dolby 40tl bilan olması lazım ömür boyu ikiside
bunlar dışında sorunuz varsa yazabilirim

Son düzenleme:
Top Bottom