hocam benimde bugün geldi ürün hoşuma gitti ama kulaklık dış tarafa dönüyor ve boynu sıkıyor. Çok rahatsız etti beni bu durum . Arctis 1 wireless kullanıyorum iç tarafa dönüyo kulaklık ve çok rahat duruyor .Ürün geldi ilk deneyim olarak müzik için yaptım bassları çok iyi gelmedi bana ama mikrofonu bence çok iyi yine de bu fiyata çok çok üstünde kulaklıkmış
Boyunda tutamazsın bu kulaklığı bide malzemesi biraz kırılcak hissiyat veriyorhocam benimde bugün geldi ürün hoşuma gitti ama kulaklık dış tarafa dönüyor ve boynu sıkıyor. Çok rahatsız etti beni bu durum . Arctis 1 wireless kullanıyorum iç tarafa dönüyo kulaklık ve çok rahat duruyor .
Hocam üzdü beni ya ben arctis 1i kulağımdan çok boynumda kullanıyorum dkidkcşdkidndşdödş. Yani niye böyle yapılmış acaba bunda çok şaşırdım bi nedeni var mı acaba. Yada sağladığı bi artı vb yoksa kafalarına göre mi böyle yapmışlar .Boyunda tutamazsın bu kulaklığı bide malzemesi biraz kırılcak hissiyat veriyor
Abartmayalım hocam o kadar da değilBoyunda tutamazsın bu kulaklığı bide malzemesi biraz kırılcak hissiyat veriyor
Öyle amaAbartmayalım hocam o kadar da değil
Bide çabuk bozuluyor ses kısıp açma yeriÖyle ama
Telefonla sipariş verince ödeme nasıl gerçekleşiyor hocam?Dün sabah sipariş vermiştim arkadaşlar bugün teslim edildi, takipte olan arkadaşlara bilgi olması niteliğinde yazıyorum.
Not: Telefon siparişi verildi.
Yani hocam şuan boynum da olmasa inanıcam size de 3-4 saattir kullanıyorum öyle bir şey olacağını sanmamÖyle ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide çabuk bozuluyor ses kısıp açma yeri
Sizi sisteme yöneltiyorlar kart bilgilerini sesli komutlara göre giriyorsunuz. Sonrasında ödeme alınıp temsilciye geri bağlanıyorsunuz oda onaylama işlemlerini gerçekleştiriyor.Telefonla sipariş verince ödeme nasıl gerçekleşiyor hocam?
Bende 1.5 2 senedir kullanmasam inanıcamYani hocam şuan boynum da olmasa inanıcam size de 3-4 saattir kullanıyorum öyle bir şey olacağını sanmam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizi sisteme yöneltiyorlar kart bilgilerini sesli komutlara göre giriyorsunuz. Sonrasında ödeme alınıp temsilciye geri bağlanıyorsunuz oda onaylama işlemlerini gerçekleştiriyor.