❌İndirim Bitti! RAZER Barracuda X Wireless Gaming Kulaklık 1990 TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kutudaki kitapçıkta ilk kullanım öncesi full şarj edin yazıyordu. Öğleden beri yaklaşık 6 saattir şarjda hala tam yeşil olmadı. Sarı yeşil yanıp sönüyor. Kitapçıkta da sarı ışıktan hiç bahsedilmemiş. Tahminimce orta doluluktayken sarı yeşil yanıyordur ama internette sadece 1-2 kişi sarı ışıktan bahsetmiş onlara da cevap yazan olmamış. Nedir bu sarı ışık bilen var mı ya da sarı ışığı yanan başka kimse var mı?

Edit: 6 saatte hala tam dolmamış olması da ayrı tuhaf.
Benim kaira şarjdaydı ve sarı ışık yanıyordu siz diyince telefona bt ile bağlayıp baktım %100 yazıyordu. Arada sarı yanıyor arada yeşil ben de çözemedim tam

Kargoya verilmiş benimki hiç aklımda yoktu ama iyi bundle oldu bu çevre birimleri ile(kulaklık, mouse, klavye) ile.

Telefon ile alan oldu mu? Onaylıyorum diye dönüş yaptık maile. Ancak arayan soran olmadı daha :)

Ben kargoyı ertesi gün teslim seçmiştim az önce teslim edildi yer istanbul. Paylaşan arkadaş işin gücün rast gitsin

HyperX'e niyetliydim, fiyatı çok düşük olunca aldım ama içime sinmedi. İstanbul içindeyim. Satmayı düşünüyorum. İlgilenen varsa dm'den ulaşabilir.

g502xlerde de indirim gözüküyor ama kablolu olduğu için bu fiyat sanırım.
1730735481525.png

Benim kaira şarjdaydı ve sarı ışık yanıyordu siz diyince telefona bt ile bağlayıp baktım %100 yazıyordu. Arada sarı yanıyor arada yeşil ben de çözemedim tam
Ben şarj etmeden kullandım, full bitince sarj edeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben şarj etmeden kullandım, full bitince sarj edeceğim.
İnternette araştırdığımda da full bitene kadar kullanın yazıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir şey olmaz herhalde ya ben böyle bitene kadar kullanacağım.

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri