bir daha indrime girme şansı var mı sizce
kaçırdık ya kulaklıgım bozulmustu cok iyi olurdu vallaÇok zor. Fiyatı orjinal fiyata çekmişler. Stok yeniliyorlardı dün gece ve fiyat indirimli fiyatta sabitti. Stok bitince dediğim gibi orjinal fiyata çektiler.
kaçırdık ya kulaklıgım bozulmustu cok iyi olurdu valla
Benim kaira şarjdaydı ve sarı ışık yanıyordu siz diyince telefona bt ile bağlayıp baktım %100 yazıyordu. Arada sarı yanıyor arada yeşil ben de çözemedim tamKutudaki kitapçıkta ilk kullanım öncesi full şarj edin yazıyordu. Öğleden beri yaklaşık 6 saattir şarjda hala tam yeşil olmadı. Sarı yeşil yanıp sönüyor. Kitapçıkta da sarı ışıktan hiç bahsedilmemiş. Tahminimce orta doluluktayken sarı yeşil yanıyordur ama internette sadece 1-2 kişi sarı ışıktan bahsetmiş onlara da cevap yazan olmamış. Nedir bu sarı ışık bilen var mı ya da sarı ışığı yanan başka kimse var mı?
Edit: 6 saatte hala tam dolmamış olması da ayrı tuhaf.
Aramıyorlar zaten kargo/subeden almanız gerekTelefon ile alan oldu mu? Onaylıyorum diye dönüş yaptık maile. Ancak arayan soran olmadı daha
Ben şarj etmeden kullandım, full bitince sarj edeceğim.Benim kaira şarjdaydı ve sarı ışık yanıyordu siz diyince telefona bt ile bağlayıp baktım %100 yazıyordu. Arada sarı yanıyor arada yeşil ben de çözemedim tam
İnternette araştırdığımda da full bitene kadar kullanın yazıyor.Ben şarj etmeden kullandım, full bitince sarj edeceğim.
Bir şey olmaz herhalde ya ben böyle bitene kadar kullanacağım.Benim kaira şarjdaydı ve sarı ışık yanıyordu siz diyince telefona bt ile bağlayıp baktım %100 yazıyordu. Arada sarı yanıyor arada yeşil ben de çözemedim tam
1874 liraya trendyolda gözüküyor. Yine en ucuzu ama kulaklıktaki kadar fark yok. Bu mouse bilmiyorum, alınır mı yoksa gördüğün için mi paylaşmak istedin?g502xlerde de indirim gözüküyor ama kablolu olduğu için bu fiyat sanırım.
Alıntıyı görüntüle