Neler Yeni

❌İndirim Bitti! RAZER Barracuda X Wireless Gaming Kulaklık 1990 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre Ytar
Vatanda indirimler pazar akşamları mı oluyor? Daha önce bu tür indirimler olduğunda sonrasında tekrar girdi mi hiç?

Marisquex

80+

hakanbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Hakan AKKAYA
Hayırlı olsun, "Sipariş Onaylandı" yazısı değişti sonunda :D
1730727865467.png

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,027
İsim
Emir
Bunun için konu açtım isterseniz bakablrsnız

hakanbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Hakan AKKAYA
Garip. Ben dün gece çok geç saatte sipariş verdim, 5dk olmadan onaylandı, sabah erken saatte kargolamışlar.
İnternet üzerinden sipariş verdik aslında. Aynı yerden kargolanıyor diye düşünüyorum ama neden böyle bilemedim. Daha yeni bende "Kargoya teslimatı bekliyor." yazısı geldi.

Robius

80+ Bronze
İnternet üzerinden sipariş verdik aslında. Aynı yerden kargolanıyor diye düşünüyorum ama neden böyle bilemedim. Daha yeni bende "Kargoya teslimatı bekliyor." yazısı geldi.
Kargoya mağazalar veriyor nerden kargolanacagi belli olmaz.

Fodbrok

80+
Kutudaki kitapçıkta ilk kullanım öncesi full şarj edin yazıyordu. Öğleden beri yaklaşık 6 saattir şarjda hala tam yeşil olmadı. Sarı yeşil yanıp sönüyor. Kitapçıkta da sarı ışıktan hiç bahsedilmemiş. Tahminimce orta doluluktayken sarı yeşil yanıyordur ama internette sadece 1-2 kişi sarı ışıktan bahsetmiş onlara da cevap yazan olmamış. Nedir bu sarı ışık bilen var mı ya da sarı ışığı yanan başka kimse var mı?

Edit: 6 saatte hala tam dolmamış olması da ayrı tuhaf.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
emir yapar
Kutudaki kitapçıkta ilk kullanım öncesi full şarj edin yazıyordu. Öğleden beri yaklaşık 6 saattir şarjda hala tam yeşil olmadı. Sarı yeşil yanıp sönüyor. Kitapçıkta da sarı ışıktan hiç bahsedilmemiş. Tahminimce orta doluluktayken sarı yeşil yanıyordur ama internette sadece 1-2 kişi sarı ışıktan bahsetmiş onlara da cevap yazan olmamış. Nedir bu sarı ışık bilen var mı ya da sarı ışığı yanan başka kimse var mı?

Niye öncesinde full şarj edin diyor acaba merak ettim onu gelince öyle yapayım duruma göre yazarım

Berkay066

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Muhammed Berkay Murat
Birini verdiler kargoya diğerini hâla vermediler.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Alamadım kulaklığı, al-sat yapıcak varsa dm atabilir mi? Konumum ankara

marvexy

80+

Telefonuna bt ile bağlanıp bakar mısın dolmuş olması lazım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom