- Reaksiyon skoru
- 181
Vatanda indirimler pazar akşamları mı oluyor? Daha önce bu tür indirimler olduğunda sonrasında tekrar girdi mi hiç?
Büyük ihtimalle tekrar düşmez bu fiyata ama ara sıra kontrol edinVatanda indirimler pazar akşamları mı oluyor? Daha önce bu tür indirimler olduğunda sonrasında tekrar girdi mi hiç?
nasıl?
forum.donanimarsivi.com
Yokmuşİmkanı yok mu
Benim hala "Sipariş Onaylandı" diyor hocam. O yazıyı bekliyorum sabahtan beri
Alıntıyı görüntüle
İnternet üzerinden sipariş verdik aslında. Aynı yerden kargolanıyor diye düşünüyorum ama neden böyle bilemedim. Daha yeni bende "Kargoya teslimatı bekliyor." yazısı geldi.Garip. Ben dün gece çok geç saatte sipariş verdim, 5dk olmadan onaylandı, sabah erken saatte kargolamışlar.
Kargoya mağazalar veriyor nerden kargolanacagi belli olmaz.İnternet üzerinden sipariş verdik aslında. Aynı yerden kargolanıyor diye düşünüyorum ama neden böyle bilemedim. Daha yeni bende "Kargoya teslimatı bekliyor." yazısı geldi.
Niye öncesinde full şarj edin diyor acaba merak ettim onu gelince öyle yapayım duruma göre yazarımKutudaki kitapçıkta ilk kullanım öncesi full şarj edin yazıyordu. Öğleden beri yaklaşık 6 saattir şarjda hala tam yeşil olmadı. Sarı yeşil yanıp sönüyor. Kitapçıkta da sarı ışıktan hiç bahsedilmemiş. Tahminimce orta doluluktayken sarı yeşil yanıyordur ama internette sadece 1-2 kişi sarı ışıktan bahsetmiş onlara da cevap yazan olmamış. Nedir bu sarı ışık bilen var mı ya da sarı ışığı yanan başka kimse var mı?
Edit: 6 saatte hala tam dolmamış olması da ayrı tuhaf.
Telefonuna bt ile bağlanıp bakar mısın dolmuş olması lazımKutudaki kitapçıkta ilk kullanım öncesi full şarj edin yazıyordu. Öğleden beri yaklaşık 6 saattir şarjda hala tam yeşil olmadı. Sarı yeşil yanıp sönüyor. Kitapçıkta da sarı ışıktan hiç bahsedilmemiş. Tahminimce orta doluluktayken sarı yeşil yanıyordur ama internette sadece 1-2 kişi sarı ışıktan bahsetmiş onlara da cevap yazan olmamış. Nedir bu sarı ışık bilen var mı ya da sarı ışığı yanan başka kimse var mı?
Edit: 6 saatte hala tam dolmamış olması da ayrı tuhaf.