Kulaklığı almak isteyen arkadaşlara kısa bir özet geçeyim, ben de geçenki indirimden almıştım yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum.
- Ses gecikmesi olarak 2.4ghzde müthiş, kablolu kulaklıkla bir fark hissetmedim. Telefonda oyun oynamadığım için bluetoothdaki gecikmesi için bir şey diyemiyorum, film dizi izlerken bir gecikme senkron kayması vs hissetmedim.
- Bluetooth ve 2.4ghz arası geçişleri çok hızlı, kulaklığı açar açmaz bağlantıyı anında algılıyor, hiç bekletmedi.
- Mikrofonu için XANTARES mikrofonu gibi diyeyim, siz anlarsınız. Kutu içeriğinden çıkan 3.5mm jakla kulaklığı kasaya bağlayıp denemedim, büyük ihtimalle öyle bağlayınca daha iyi oluyordur. Ama gördüğüm kadarıyla bu fiyat seviyelerindeki hiçbir kablosuz kulaklıkta tatmin edici bir mikrofon yok, bu onların arasında iyi konumda duruyor.
- Daha önceden ses kalitesi üst seviye Sennheiserlarla yarışan Superlux HD668B kullanıyordum, müzik performansı olarak o tabii ki daha iyi, ama stüdyo kulaklığı olduğu için daha flat bir ses veriyordu. Bu kulaklık ona göre basslarda daha canlı, orta tonlarda fena değil tizleri pek memnun etmedi.
- Ses yüksekliği olarak gayet başarılı, hiçbir zaman %100'de kullanmam gerekmedi.
- Ses kasma konusunda az önce bahsettiğim Superlux kulaklığa göre çok çok çok çok daha iyi, düşman resmen odamda geziyormuş gibi oluyorum. Bu kısımda oyuncu kulaklığı olduğunu hissettirdi.
- Yazılımını hiç kurmadım, cpuda çalışan en ufak handleın hesabını yapan birisi olarak arkada Razer Synapse çalıştırmaya içim el vermedi
Ama onboard memory varsa bir kurcalayacağım.
- Şarj süresi olarak 50 saat sitesinde yazıyor, ben hiç bitirmeye uğraşmadım, bluetooth bağlantısında %10luk dilimlerde gösteriyor şarjını, yani %50 kaldı diyor ama %51 mi %59 mu bilemiyorsunuz. Ben bataryaları sonuna kadar bitirip sonuna kadar şarj etme taraftarı birisi olmadığım için aklıma geldikçe 2 defa 30-45 dakika arası şarja taktım. 50 saat aktif kullanım süresi doğru gibi geliyor.