Neler Yeni

🔥İndirim Razer Barracuda X Wireless Pembe 1.890,00 TL

egebaranakk0

80+ Silver
Mikrofonu çok kaliteli değil. Çağrı merkezi çalışanı olsam buna dikkat ederdim. Kullanılır mı? Kesinlikle kullanılır. Özellikle bu fiyata şu an f/p olarak çok alternatifi yok diyebilirim ama çağrı merkezi çalışanı olduğun bilgisi olunca bence alınabilirliğini yitiriyor. Eğer tabi işine önem veriyorsan. Arkadaşımda var, discordda konuşuyoruz ve öyle aşırı kötü değil mikrofonu ama tabi ki iş klasmanında bakacaksak çok yeterli diyemem. Youtube'da inceleme videoları vardı yanlış hatırlamıyorsam, mikrofon testi kısmından bakabilirsin. Ses konusunda çok aşırı beklentin yoksa, beklentini karşılayacağını düşünüyorum. Tabi bu fiyat aralığı için konuşuyorum. 2k'lık kulaklıktan 10k'lık performans bekleyenlerden değilsen, beklentini karşılar yani :D
Hocam ne anlatiyonuz, kulaklık oyuncu kulaklığı zaten tabikide mikrofonu iyi olmicak

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Kulaklığı almak isteyen arkadaşlara kısa bir özet geçeyim, ben de geçenki indirimden almıştım yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum.

- Ses gecikmesi olarak 2.4ghzde müthiş, kablolu kulaklıkla bir fark hissetmedim. Telefonda oyun oynamadığım için bluetoothdaki gecikmesi için bir şey diyemiyorum, film dizi izlerken bir gecikme senkron kayması vs hissetmedim.

- Bluetooth ve 2.4ghz arası geçişleri çok hızlı, kulaklığı açar açmaz bağlantıyı anında algılıyor, hiç bekletmedi.

- Mikrofonu için XANTARES mikrofonu gibi diyeyim, siz anlarsınız. Kutu içeriğinden çıkan 3.5mm jakla kulaklığı kasaya bağlayıp denemedim, büyük ihtimalle öyle bağlayınca daha iyi oluyordur. Ama gördüğüm kadarıyla bu fiyat seviyelerindeki hiçbir kablosuz kulaklıkta tatmin edici bir mikrofon yok, bu onların arasında iyi konumda duruyor.

- Daha önceden ses kalitesi üst seviye Sennheiserlarla yarışan Superlux HD668B kullanıyordum, müzik performansı olarak o tabii ki daha iyi, ama stüdyo kulaklığı olduğu için daha flat bir ses veriyordu. Bu kulaklık ona göre basslarda daha canlı, orta tonlarda fena değil tizleri pek memnun etmedi.

- Ses yüksekliği olarak gayet başarılı, hiçbir zaman %100'de kullanmam gerekmedi.

- Ses kasma konusunda az önce bahsettiğim Superlux kulaklığa göre çok çok çok çok daha iyi, düşman resmen odamda geziyormuş gibi oluyorum. Bu kısımda oyuncu kulaklığı olduğunu hissettirdi.

- Yazılımını hiç kurmadım, cpuda çalışan en ufak handleın hesabını yapan birisi olarak arkada Razer Synapse çalıştırmaya içim el vermedi :kekw: Ama onboard memory varsa bir kurcalayacağım.

- Şarj süresi olarak 50 saat sitesinde yazıyor, ben hiç bitirmeye uğraşmadım, bluetooth bağlantısında %10luk dilimlerde gösteriyor şarjını, yani %50 kaldı diyor ama %51 mi %59 mu bilemiyorsunuz. Ben bataryaları sonuna kadar bitirip sonuna kadar şarj etme taraftarı birisi olmadığım için aklıma geldikçe 2 defa 30-45 dakika arası şarja taktım. 50 saat aktif kullanım süresi doğru gibi geliyor.

FatihC

80+
Hocam ne anlatiyonuz, kulaklık oyuncu kulaklığı zaten tabikide mikrofonu iyi olmicak
Bu bilgiye ulaşmak için Himalaya dağlarının tepesine çıkıp bilge dedeye mi başvurdunuz, yoksa bir milyon tanrıdan daha zeki denen Isis'ten mi aldınız bilgiyi? Çok muhteşem bilgi çünkü. Uzun zamandır daha iyi bilgi görmemiştim. Harika bir bilgi. Az önce tüm sosyal medya platformlardan hashtag açıp bu bilgiyi yayalım diye binlerce kişiye ulaştım. Koşun dedim, bu bilgiyi acil yaymamız lazım. İnsanlık bu bilgi ile bir üst seviyeye ulaşacak çünkü. Nasıl bu kadar iyi bir bilgiye ulaşabilir bir insan hala aklım almıyor. Süper bilgi bu ya. Bu nasıl bir bilgi ya, inanamıyorum hala. Bütün forum toplanalım, bu bilgiyi övelim arkadaşlar. Böyle bir bilgiye bin yılda bir ulaşılabilir çünkü.

egebaranakk0

80+ Silver
Bu bilgiye ulaşmak için Himalaya dağlarının tepesine çıkıp bilge dedeye mi başvurdunuz, yoksa bir milyon tanrıdan daha zeki denen Isis'ten mi aldınız bilgiyi? Çok muhteşem bilgi çünkü. Uzun zamandır daha iyi bilgi görmemiştim. Harika bir bilgi. Az önce tüm sosyal medya platformlardan hashtag açıp bu bilgiyi yayalım diye binlerce kişiye ulaştım. Koşun dedim, bu bilgiyi acil yaymamız lazım. İnsanlık bu bilgi ile bir üst seviyeye ulaşacak çünkü. Nasıl bu kadar iyi bir bilgiye ulaşabilir bir insan hala aklım almıyor. Süper bilgi bu ya. Bu nasıl bir bilgi ya, inanamıyorum hala. Bütün forum toplanalım, bu bilgiyi övelim arkadaşlar. Böyle bir bilgiye bin yılda bir ulaşılabilir çünkü.
PUHAHAHSHAHWJJQAHQRQRQREQAREAQGAH
ne anlatıyon be kanka

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Crypto Hunter Taken
Satıcı güvenilir mi? Garantisi oluyor mu bu ürünün ? Ona göre almayı düşünüyorum

kırmızışarapp

80+ Silver
Güzel fiyat alınır valla. Pembeymiş vs. Ne önemi var. O kadar aşırı pembe değil zaten. Açık bir ton.

kırmızışarapp

80+ Silver
Top Bottom