🔥İndirim Razer Basilisk V3 X Hyperspeed Mouse 1549₺

Pilden dolayı bir tık ağır ama alınır kuzenim aldı o memnun. Daha önce kasım indirimlerinde bu fiyata yaklaşmıştı stok bitmişti hemen. Razer kaliteli al kullan. Bilinmedik markalara para verme. Tuşa basma gecikmesi kablolulardan bile daha düşük bunun.

a950 pro 4 k varken alınmaz ama illa razer olacaksa alınır
Bu arada bugün kullanmaya başladım, beğendim. Hafif olması hoşuma gitti. Ben fareyi bileğim masaya değerken sadece yanlardan tutarak en rahat kullanıyorum, hangi grip bilmiyorum artık. Hafif fare bu tutuş için çok avantajlı, eski wheel mouse optical 1.1 'i çok severdim, onun gibi tutmaya başladım. Size de tavsiye için teşekkürler.
Tek şikayetim uygulaması Windows dilini İngilizce yapmadan fare ve klavyeyi görmüyor.

Bu arada bugün kullanmaya başladım, beğendim. Hafif olması hoşuma gitti. Ben fareyi bileğim masaya değerken sadece yanlardan tutarak en rahat kullanıyorum, hangi grip bilmiyorum artık. Hafif fare bu tutuş için çok avantajlı, eski wheel mouse optical 1.1 'i çok severdim, onun gibi tutmaya başladım. Size de tavsiye için teşekkürler.
Tek şikayetim uygulaması Windows dilini İngilizce yapmadan fare ve klavyeyi görmüyor.
Evet uygulamasında öyle bir şey var ama kısa sürede fixlerler.

beyler kimse mi dikkat etmedi linkte bir sıkıntı var mouse ismi ile resim tutmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

razertrendyol233400.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri