Razer Basilisk X HyperSpeed Alınır mı ?

Wasp

80+
Reaksiyon skoru
136
Bütçe
350
Şu an bu fareyi almayı düşünüyorum çünkü şu anki mouse (Gamepower Icarus) çok takılmaya başladı. Bu tarz markalar genelde kronik sorunlu oluyor. Şimdi geleyim soruma, başlıktaki fare alınır mı? Herhangi bir takılma olur mu, yoksa 350 TL'ye daha iyi bir kablolu ya da kablosuz fare var mı? (mümkünse hafif ve küçük orta boyutlarda olsun)

Eğer eliniz küçükse büyük gelebilir fare iyidir ama.

herhangi bir gecikme olur mu kablolu fareye göre ?
Olmaz. Usb dongle ile bağlandığı için bir sorun olmaz, genelde olursa bluetooh ile bağlanan ucuz farelerde gecikme olur. Dongle ile bağlanan farelerde genelde gecikme olmaz.

Şu an bu fareyi almayı düşünüyorum çünkü şu anki mouse (Gamepower Icarus) çok takılmaya başladı. Bu tarz markalar genelde kronik sorunlu oluyor. Şimdi geleyim soruma, başlıktaki fare alınır mı? Herhangi bir takılma olur mu, yoksa 350 TL'ye daha iyi bir kablolu ya da kablosuz fare var mı? (mümkünse hafif ve küçük orta boyutlarda olsun)
G305 veya Corsair Harpoon daha iyi olur. Razer büyük gelebilir.

Olmaz. Usb dongle ile bağlandığı için bir sorun olmaz, genelde olursa bluetooh ile bağlanan ucuz farelerde gecikme olur. Dongle ile bağlanan farelerde genelde gecikme olmaz.
peki aynı fiyata daha iyi olan bir kablolu ya da kablosuz fare var mı görünüşü biraz kaba çünkü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

G305 veya Corsair Harpoon daha iyi olur. Razer büyük gelebilir.
g305 sanırsam g102 wirelles versiyonu bi ara internet kafede g102 kullanmıştım gayet güzeldi :D

peki aynı fiyata daha iyi olan bir kablolu ya da kablosuz fare var mı görünüşü biraz kaba çünkü

g305 sanırsam g102 wirelles versiyonu bi ara internet kafede g102 kullanmıştım gayet güzeldi :D
Aynen G102'nin kablosuz versiyonu.

@AydinSahin önerisi vardır bekli

Bir ara g305 300 tl olmuştu gaming gen de
şuan hepsiburada yeni kullancı indirimi ile 325 tl falan oluyor buna da bakabilirsiniz

Hocam eliniz büyükse Basilisk eğer normal bir ele sahipseniz G305.

Sensör olarak fiyatına göre güzel bir model. Eliniz uyuyorsa Alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,800
Üyeler
194,659
Son üye
qeppeq
Geri