Ne artısı var mesela?BlackShark v2 x çok daha iyi (özellik bakımından)
Ne artısı var mesela?
Cloud II'den geçilmez ama yeni alınacaksa özellik bakımından çok iyi.HyperX Cloud II - Razer BlackShark V2 X Karşılaştırması - Epey
Epey - HyperX Cloud II - Razer BlackShark V2 X özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Anladım şu anki en fiyat performans kulaklık olarak konuşuyor yabancı forumlar. Türkiyede daha yayılmadı sanırım. Ben de siparişini verdim geliyor umarım söyledikleri kadar vardırHyperX Cloud II - Razer BlackShark V2 X Karşılaştırması - Epey
Epey - HyperX Cloud II - Razer BlackShark V2 X özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cloud II'den geçilmez ama yeni alınacaksa özellik bakımından çok iyi.
Gelince geri dönüş yaparsan sevinirim ben de çok merak ediyorum.Anladım şu anki en fiyat performans kulaklık olarak konuşuyor yabancı forumlar. Türkiyede daha yayılmadı sanırım. Ben de siparişini verdim geliyor umarım söyledikleri kadar vardır
Yaparım tabii 10 kasımda gelecek inşallah. Bayağı ucuz geldi bana fiyatı söylediklerine göre yabacı forumların bazıları öv öv bitiremiyor, ben de merak ettim acıkcası turkiyede neden patlamadı halen daha diyeGelince geri dönüş yaparsan sevinirim ben de çok merak ediyorum.
Yaparım tabii 10 kasımda gelecek inşallah. Bayağı ucuz geldi bana fiyatı söylediklerine göre yabacı forumların bazıları öv öv bitiremiyor, ben de merak ettim acıkcası turkiyede neden patlamadı halen daha diyeGelince geri dönüş yaparsan sevinirim ben de çok merak ediyorum.