1190+83.95 lira.Alıntıyı görüntüle
1190 a dahil mi her şey yani
Bunda ses kartı var sanırım ek olarakben razer blackshark v2 x kullanıyorum gayet memnunum ve itopyada 899 TL bu kulaklıkla arasındaki fark ne bilmiyorum ama o kadar fiyat farkı vermeye değer mi bilmiyorum
V2'de kulaklığın tipi de farklı + usb ses kartı var.Bunda ses kartı var sanırım ek olarak
Ha birse v2xde sanal 7.1 ses boğukluğu gibi şikayetler var. Senin memnun olmadığın bir şey var mı kulaklıkta? V2 almazsam V2x düşünüyorumben razer blackshark v2 x kullanıyorum gayet memnunum ve itopyada 899 TL bu kulaklıkla arasındaki fark ne bilmiyorum ama o kadar fiyat farkı vermeye değer mi bilmiyorum
Ben kullanıyorum sıkıntı yok.Ha birse v2xde sanal 7.1 ses boğukluğu gibi şikayetler var. Senin memnun olmadığın bir şey var mı kulaklıkta? V2 almazsam V2x düşünüyorum
Bu ürün v2 değil, v2x haberiniz olsun. Ürün kodundan anlayabilirsiniz. Biraz aldatmaca olmuş, başlığa x ibaresi eklememiş amazonAlıntıyı görüntüleFiyatı nasıl alınır mı? Birde hiç yurtdışından alışveriş yapmadım gümrük vergisi felan ne kadar çıkıyor?