Neler Yeni

Razer Blackshark V2 PRO 2023 menteşe kırılması

rLcGu

80+
Reaksiyon skoru
11
Bugün 5 aylık kulaklığımı normal bir şekilde kafamdan çıkarırken çok sert bir şekilde kafamda menteşe attı ve kırıldı. Bu durumu başka yaşayan var mı? Razer ın Türkiyedeki servisi kim tam olarak bulamadım internette.Servise gönderip de olumlu dönüş yapan var mı? Çünkü MediaMarkt'ı aradığımda “kırılan ürüne bir şey yapamıyoruz”gibi komik bir cevap verdi.

geçmiş olsun kral

Bugün 5 aylık kulaklığımı normal bir şekilde kafamdan çıkarırken çok sert bir şekilde kafamda menteşe attı ve kırıldı. Bu durumu başka yaşayan var mı? Razer ın Türkiyedeki servisi kim tam olarak bulamadım internette.Servise gönderip de olumlu dönüş yapan var mı? Çünkü MediaMarkt'ı aradığımda “kırılan ürüne bir şey yapamıyoruz”gibi komik bir cevap verdi.
Bende yaklaşık 3-4 ay oldu yere düşme filan da oldu ama şu anlık bir şey yok. Geçmiş olsun garanti belgesi olması lazım içinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende yaklaşık 3-4 ay oldu yere düşme filan da oldu ama şu anlık bir şey yok. Geçmiş olsun garanti belgesi olması lazım içinde
Boğaziçi mi neydi. En azından amazonda öyle

Servisi hakkında fikrim yok. Diğer forumlarda ve Reddit'te bununla alakalı birçok yazı çıkacaktır, Razer'ın bu tarz görünümde olan ürünlerinde bu sorunun olma ihtimalî var.

Mediamarkt a götürüp verdim ama çalışanlar rezalet. Durumu anlattığımda kullanıcı hatası yerine geçtiğini söyledi.Günlük normal kullanımdayken kendi kendine menteşe kırıldı nasıl kullanıcı hatası oluyor dedim."Ama kullanmıştınız ürünü" diye komik bir cevap aldım.Bir de üstüne iade etmek istediğimi bildirmeme rağmen servis kağıdına tamirini arz ederim yazmışlar.

Geri