Ritim Ustası
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,101
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Son düzenleme:
Razer Synapse otomatik algılaması lazım benim kinde algıladı hemen uptade yaptım THX otomatik aktif oldu ama benim ki V2 Special Edition, V2X lerde kod mevzusu varmış bi araştır.aga ben razer battle bundle aldım ama kulaklığımı program okumuyor ama 7.1 surround sound algılıyor ?
ound Normalızatıonu 24 çektim 30 da biraz tiz hale geliyordu, 15 de seslerde fazla netlik yoktu 24 şimdilik benim için iyi sizde hoşunuza gidecek şekilde burayla oynama yapabilirsiniz.Alıntıyı görüntüle
En iyi müzik ekolayzırı, aşırı tiz parçalarda cızırtı ve bozulma yok, sesler orijinal, bass lar çok iyi. Oyun içinde EQ'lar atacağım bulduğum en iyi ayarları buraya atacağım. THX (Custom) açık olarak kullanıyorum böyle daha iyi.Alıntıyı görüntüle
Bu ayarlarda sabit bırakacağım benim için en iyi sonuç bu Müzik dinlerken THX açık Müzik modu aktif, film izlerken THX kapalı, Oyunda aynı ayar THX kapalı denedim iyi ses kasılıyordu açık denemek lazım bir de. Bu ayarla da sabit kalmamın sebebi en doğru sesleri bu ayarlarda alıyorum diğer ayarların hepsi bozuyordu orijinalliği. Kulaklık gerçekten çok temiz ses veriyor bütün enstrümanları duyabiliyorum. Rap ci arkadaşıma dinlettim oda beğendi.3,4,4,3,1,1,2,1,0,4
Mikrofonun her sesi almaması için bir ayar var mıAlıntıyı görüntüle
En iyi müzik ekolayzırı, aşırı tiz parçalarda cızırtı ve bozulma yok, sesler orijinal, bass lar çok iyi. Oyun içinde EQ'lar atacağım bulduğum en iyi ayarları buraya atacağım. THX (Custom) açık olarak kullanıyorum böyle daha iyi.Alıntıyı görüntüle
Bu ayarları bi deneyin mikrofonla o kadar detaylı uğraşmadım ama ben en son bu ayarlarda denediğimde arkaplan seslerini almıyordu.Mikrofonun her sesi almaması için bir ayar var mı![]()
Jak olarak takıyosan ses kartına ses kartından ayarlıcan bizimki v2 x bu düz vwaga ben razer battle bundle aldım ama kulaklığımı program okumuyor ama 7.1 surround sound algılıyor ?
Arkadaşlar yeni ekolayzır seslerde beni rahatsız eden bir tizlik vardı onu gidermeye çalıştım şimdilik bu hoşuma gitti. Elimde değil duramıyorum o mükemmelliğe ulaşacağım3,4,4,3,1,1,2,1,0,4
MÜZİK: THX MÜZİK ETKİNLEŞTİR
FİLM: THX FİLM ETKİNLEŞTİR veya THX KAPAT
OYUN: SES AYARLARINDAN THX SPATİAL AUDİO ETKİNLEŞTİR VE THX'İ KAPAT. ARKA PLANDA THX SPATİAL AUDİO GÖREVİNİ YAPACAKTIR.Alıntıyı görüntüle