yakupcavus
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
sadece kulaklık olarak lazım mikrofo çok önemi yoksa düz kulaklık lazım baskı yapamyan rahat 2k bütçem varmı bildiğinizBen bizzat kullanıyorum ve nedense başıma çok baskı yapıyor gibi geliyor kişisel olarak, rahatsız ediyor ama onun dışında mikrofon kalitesi ses kalitesi olsun gayet güzel bir kulaklık.
Uzun süre kullandım şahsen epey memnundum en son kendi hatamdan dolayı perte çıkınca cloud wireless'e geçtim bence alınır
hocam corsair hs65 hakkında bir şey bilior musunuzUzun süre kullandım şahsen epey memnundum en son kendi hatamdan dolayı perte çıkınca cloud wireless'e geçtim bence alınır
Pek bilinmedik bir model deneme şansım olmadı bu arada şahsen kulaklık alıcak olsam 2k bütçede kablosuz kulaklıklara yönelirdim cloud stinger 2 olması lazım o bütçede belki daha iyisi de vardır. Ses kalitesi olarak falan daha kötü olabilir ancak kablosuza geçmeye değer şahsi fikrimhocam corsair hs65 hakkında bir şey bilior musunuz
kablosuz versiyonu varmı ?itopyada 1800tl
![]()
Razer BlackShark V2 X Green Gaming Kulaklik | ITOPYA
Razer BlackShark V2 X Green Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240600-R3M1 ITOPYA'dawww.itopya.com
Razer blackshark V2 pro vardı kablosuz olarak ama fiyatı yüksek.kablosuz versiyonu varmı ?
haparlör olarak uygun fiyatlı bir şey varmı bildiğin hocam ?Razer blackshark V2 pro vardı kablosuz olarak ama fiyatı yüksek.