Hayırlı olsun kankam güle güle kullan. aklında acaba diye fikir kalsaydı daha kötü olurdu iyisini yapmışsın.neyse sipariş geçtim artık
teşekkür ederimHayırlı olsun kankam güle güle kullan. aklında acaba diye fikir kalsaydı daha kötü olurdu iyisini yapmışsın.
1 yılne kadar süre kullandınız hocam bende 1 yıldır kullanıyorum mici kötü değil plastik kısımlarıda gıcırdamıyor bassı çok deneyimlemedim bende bi sorun yok fiyatına göre iyi ben battle bundle almıştım 2 bin TL'ye kulaklık mouse mousepad baya fiyat performanstı
CAPS KAPA SAYGISIZLIĞA GEREK YOK 3 ARKADAŞ ALDIK KÖTÜYE KÖTÜ DENİR ARAŞTIR AZNOVA 1 AL DİYENLERİ ENGELLE GEÇ KANKAM
@bugra7768
KESİNLİKLE PAHALI MARKALARIN UCUZ ÜRÜNLERİ ALINMAMALI
AGAM BENİM 2 YIL KULLANDIM ÜRÜNÜ, KÖTÜYE KÖTÜ DİYORUM. KÖTÜYE KÖTÜ DEMEYEN SENİN GİBİLERİNİNDE ENGELLENMESİNİ RİCA ETTİM DİĞER ARKADAŞA1 yıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
CAPS KAPA SAYGISIZLIĞA GEREK YOK 3 ARKADAŞ ALDIK KÖTÜYE KÖTÜ DENİR ARAŞTIR AZ
dostum o kulaklığın mikrofonuna kötü diyorsan sen ultra profosyonel bir mikrofon bekliyorsun herhalde o fiyatlara o kadar iyi bir mikrofon neredeyse yok ses olarak güzel eq ayarı yapıldıktan sonra çok sağlam oluyor kimseye aldırış etmeyin alın deneyin3 arkadaş aldık rezalet ötesi asla alma mic desen yok bass desen yok parça kalitesi dare eder gıcırtı var plastikte
tek iyi yönü rahat gibi biraz ama hiç değmez nova1 al.
hayırlı olsunyaklaşık 2 yıldır kullanıyorum mikrofonu çok güzel ses kalitesi olarakta fena değil sadece bende şöyle bir şey oluyor kulaklıkta ki ses açma tekerleği bazen düzgün çalışmıyor radyo ayarlarken nasıl bi ileri bi geri yapıyorsan bende öyle yapıyorum ama ben dert etmiyorum sonuçta ses geliyor ve max seste kullanmıyorum rezalet diyen arkadaşlar daha önce kullanmışmı bilmem ama ben memnunum
kullanmadna bir kişi ortaya atıyeo herkes ona göre konuşuyor kullananıpda beğenmeyen illa olur ama fiyatına göre gayet iyi ben 1.400 e aldımyaklaşık 2 yıldır kullanıyorum mikrofonu çok güzel ses kalitesi olarakta fena değil sadece bende şöyle bir şey oluyor kulaklıkta ki ses açma tekerleği bazen düzgün çalışmıyor radyo ayarlarken nasıl bi ileri bi geri yapıyorsan bende öyle yapıyorum ama ben dert etmiyorum sonuçta ses geliyor ve max seste kullanmıyorum rezalet diyen arkadaşlar daha önce kullanmışmı bilmem ama ben memnunum
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayırlı olsun