Neler Yeni

Razer BlackShark V2 X alınır mı?

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
943
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
v2x 2 aydır kullanıyorum. bence süper. Mikrofonu ses kalitesi falan.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
Fettah Özalp
ne kadar süre kullandınız hocam bende 1 yıldır kullanıyorum mici kötü değil plastik kısımlarıda gıcırdamıyor bassı çok deneyimlemedim bende bi sorun yok fiyatına göre iyi ben battle bundle almıştım 2 bin TL'ye kulaklık mouse mousepad baya fiyat performanstı
1 yıl
Mesaj otomatik birleştirildi:

NOVA 1 AL DİYENLERİ ENGELLE GEÇ KANKAM

@bugra7768
KESİNLİKLE PAHALI MARKALARIN UCUZ ÜRÜNLERİ ALINMAMALI
CAPS KAPA SAYGISIZLIĞA GEREK YOK 3 ARKADAŞ ALDIK KÖTÜYE KÖTÜ DENİR ARAŞTIR AZ

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Tayfun Balım
Ben de kullanıyorum. Thx yazılımı kurarsanız ses seviyesi yükseliyor. Çok rahat bir kulaklık, yumuşak ve hafif, ağrı yapmıyor. Mikrofonu güzel temiz ses veriyor. Bu bütçe için fena değil diyebilirim. Daha iyileri var tabii ki ama onların da fiyatları yüksek.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,845
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
1 yıl

CAPS KAPA SAYGISIZLIĞA GEREK YOK 3 ARKADAŞ ALDIK KÖTÜYE KÖTÜ DENİR ARAŞTIR AZ
AGAM BENİM 2 YIL KULLANDIM ÜRÜNÜ, KÖTÜYE KÖTÜ DİYORUM. KÖTÜYE KÖTÜ DEMEYEN SENİN GİBİLERİNİNDE ENGELLENMESİNİ RİCA ETTİM DİĞER ARKADAŞA

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kaan
3 arkadaş aldık rezalet ötesi asla alma mic desen yok bass desen yok parça kalitesi dare eder gıcırtı var plastikte
tek iyi yönü rahat gibi biraz ama hiç değmez nova1 al.
dostum o kulaklığın mikrofonuna kötü diyorsan sen ultra profosyonel bir mikrofon bekliyorsun herhalde o fiyatlara o kadar iyi bir mikrofon neredeyse yok ses olarak güzel eq ayarı yapıldıktan sonra çok sağlam oluyor kimseye aldırış etmeyin alın deneyin

Bankerr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Ahmet
yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum mikrofonu çok güzel ses kalitesi olarakta fena değil sadece bende şöyle bir şey oluyor kulaklıkta ki ses açma tekerleği bazen düzgün çalışmıyor radyo ayarlarken nasıl bi ileri bi geri yapıyorsan bende öyle yapıyorum ama ben dert etmiyorum sonuçta ses geliyor ve max seste kullanmıyorum rezalet diyen arkadaşlar daha önce kullanmışmı bilmem ama ben memnunum

yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum mikrofonu çok güzel ses kalitesi olarakta fena değil sadece bende şöyle bir şey oluyor kulaklıkta ki ses açma tekerleği bazen düzgün çalışmıyor radyo ayarlarken nasıl bi ileri bi geri yapıyorsan bende öyle yapıyorum ama ben dert etmiyorum sonuçta ses geliyor ve max seste kullanmıyorum rezalet diyen arkadaşlar daha önce kullanmışmı bilmem ama ben memnunum
hayırlı olsun

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kaan

hayırlı olsun
kullanmadna bir kişi ortaya atıyeo herkes ona göre konuşuyor kullananıpda beğenmeyen illa olur ama fiyatına göre gayet iyi ben 1.400 e aldım

fr1stt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ata
hocam blackshark v2x kullanacağına daha uyguna daha iyisi var bence aşağıda link var 50mm + 13mm dual sürücüsü var , v2x sırf razer üretti diye yapılmış bi kulaklık gibi geliyor. dip ses cok fazla var. ürün hızlıca soyuldu. ses kalitesine bir şey diyemem cok ama - yönleri + yönlerinden daha fazla.

Top Bottom