Razer Blackshark V2 X alınır mı??

alalı 6 ay kadar olacak. kulaklık üstündeki ses kapatıp açma düğmesini en sonuna kadar açınca cızırtı yapıyor ve bir tarafdan ses kesiyor. çok az kısıyorum sorun çözülüyor. onun dışında sorun yaşamadım ses kalitesi falan güzel.

2000 tl ye alınmaz.Bence Asus tuf h3 bundan iyidir,Wireless olduğu için jbl quantum 350 de bu bütçede tercih edilebilir.sarı sitede Turtle beach 700p veya 600p kapalı kutulu uyguna bulunabilir belki.

2000 tl ye alınmaz.Bence Asus tuf h3 bundan iyidir,Wireless olduğu için jbl quantum 350 de bu bütçede tercih edilebilir.sarı sitede Turtle beach 700p veya 600p kapalı kutulu uyguna bulunabilir belki.
asus berbat bir ara bakarken çok ama çok şikayet okumuştum jblde bütçemin 400tl üstünde 2. el çöplüğüne dalamam

asus berbat bir ara bakarken çok ama çok şikayet okumuştum jblde bütçemin 400tl üstünde 2. el çöplüğüne dalamam
Sen bilirsin hocam ama buraya attığın jaklı model en sıkıntılı kulaklıklardan biri.Alacaksan iyi araştırmanı öneririm,Yabancı forumlarda önerilen versiyonu ses kartlı olan haberiniz olsun.

Sen bilirsin hocam ama buraya attığın jaklı model en sıkıntılı kulaklıklardan biri.Alacaksan iyi araştırmanı öneririm,Yabancı forumlarda önerilen versiyonu ses kartlı olan haberiniz olsun.
teşekkürler

hocam az önceki konuyada attınız böyle 3. taraff sitelere ödeme yapmam
Türklerin yaptırdığı bir kulaklık hocam bu, alım konusunda bir sıkıntı yaşamazsın.Eğer bir sorun ile karşılaşırsan firma ürünlerinin arkasında duruyor almayı düşünüyorseniz bütçeyi artırıp X1'e de bakabilirsin.

hocam az önceki konuyada attınız böyle 3. taraff sitelere ödeme yapmam
Furylevel konusunda sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum bütçe içindeki modelleri pek bilmiyorum ama V2X pek önerilen bir model değil kendi fiyat bandında daha iyi tercihler oluyordu çoğunlukla.

Furylevel konusunda sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum bütçe içindeki modelleri pek bilmiyorum ama V2X pek önerilen bir model değil kendi fiyat bandında daha iyi tercihler oluyordu çoğunlukla.
fifine h6 düşnmüştüm zamlanmış bütçemi çok aşıyor :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cidden başka öneriniz yokmu :/

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,286
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri