Neler Yeni

Razer blackshark v2 x apexte stereo çok kötü

MrHakkı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Hakkı Demir
Selamlar. Razer'ın programıyla açılan 7.1 sesi çok kötü yaptığı için kullanmıyorum. Ama kapalıyken sağdan ses geldiğinde soldan hiç gelmiyor. Mesela eski kulaklığım 7.1di. Sağdan ses geldiğinde %100 sağ tarafa %20-30 gibi sol tarafa ses verirdi. Ama bu kulaklıkta sağdan %100 ses veriyorken soldan %0 veriyor. Bu aşırı rahatsız edici. Bi adam silah sıktığında 360 döndüğüme ses sağdan sola soldan sağa ışınlanıyor. Bu durumu nasıl çözebilirim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,985
İsim
Burak Karadağ
Ne V2 X miş arkadaş.
Herkesin bu kulaklıkla yaşadığı bir sorunu var
Bu kadar mı kötü bir kulaklık

MrHakkı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Hakkı Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne V2 X miş arkadaş.
Herkesin bu kulaklıkla yaşadığı bir sorunu var
evet aldığıma pişman oldum. Eski kulaklığımı ortadan ikiye kırdım masama koyup mikrofonunu kullanıyorum...

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Esasında güzel kulaklık ama çok fazla sorun yaşayan var, bende de Blackshark v2 var servise gönderdim iade raporu çıktı iade mi istesem değişim mi istesem onu düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,985
İsim
Burak Karadağ
evet aldığıma pişman oldum. Eski kulaklığımı ortadan ikiye kırdım masama koyup mikrofonunu kullanıyorum...
V2 X'i satıp HyperX Cloud II alacağım valla ben onu hiç kullanmadım ve sıfır kutusunda duruyor. Satayım en iyisi valla ciddiyim her yerde sorun yaşanıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Esasında güzel kulaklık ama çok fazla sorun yaşayan var, bende de Blackshark v2 var servise gönderdim iade raporu çıktı iade mi istesem değişim mi istesem onu düşünüyorum.
Değişim iste sat

MrHakkı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Hakkı Demir
HyperX Cloud II alacağım valla ben onu hiç kullanmadım ve sıfır kutusunda duruyor. Satayım en iyisi valla ciddiyim her yerde sorun yaşanıyor.
benim de hyperx cloud 2 alasım var fakat stereosu şu anki kulaklığım gibi olacakmış gibi hissediyorum. Arkadaşım hyperx cloud 2 aldı ve bana galiba sağdan ses gelince soldan hiç gelmiyor dedi ama sonrasında geliyor az bir şey dedi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,985
İsim
Burak Karadağ
benim de hyperx cloud 2 alasım var fakat stereosu şu anki kulaklığım gibi olacakmış gibi hissediyorum. Arkadaşım hyperx cloud 2 aldı ve bana galiba sağdan ses gelince soldan hiç gelmiyor dedi ama sonrasında geliyor az bir şey dedi.
Sol - sağ olayını anlamadım ama HyperX Cloud II bildiğin en iyi hardcore oyuncu kulaklığı işte. En iyi tercih Cloud II olacak

MrHakkı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Hakkı Demir
Sol - sağ olayını anlamadım ama HyperX Cloud II bildiğin en iyi hardcore oyuncu kulaklığı işte. En iyi tercih Cloud II olacak
kanka şöyle. Mesela adam 90 derece sağımda. Sadece sağdan ses geliyor solda hiç ses yok. Adam 45 derece sağımda olsa bile soldan hiç ses gelmiyor. Tam önüme gelince soldan ses gelmeye başlıyor.

MrHakkı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Hakkı Demir
kanka şöyle. Mesela adam 90 derece sağımda. Sadece sağdan ses geliyor solda hiç ses yok. Adam 45 derece sağımda olsa bile soldan hiç ses gelmiyor. Tam önüme gelince soldan ses gelmeye başlıyor.
tam önüme değil de böyle bi 10 derece falan. Sinir olduğum nokta tam sağımdayken soldan hiç ses gelmemesi. Ve 45 derece sağımdayken bile sadece sağdan ses vermesi. Ses kasamıyorum. Arkadaşım sağ arka çaprazımdan gidiyor ben sağdan duyup adam var sanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,777
Üyeler
160,884
Son üye
nashor204
Top Bottom