konudan bağımsız razer uygulamasına girebildinizmi ve win 11 de çalışıyormu 7.1hocam denetim masaından ses kısmına gelşp sadece kulaklığı seçin
Bende şöyle bi sıkıntı oldu içinden 7.1'i aktif etmek için kod çıkmadı iadeyi gönderdim onlar da garantiye göndermiş.hocam denetim masaından ses kısmına gelşp sadece kulaklığı seçin
Mesaj otomatik birleştirildi:
konudan bağımsız razer uygulamasına girebildinizmi ve win 11 de çalışıyormu 7.1
hocam qr çıkmışmıydıBende şöyle bi sıkıntı oldu içinden 7.1'i aktif etmek için kod çıkmadı iadeyi gönderdim onlar da garantiye göndermiş.
vede win 11 de çalışıyohocam qr çıkmışmıydı
eğer razer hesabı açıp kulaklığın seri no vesaire girerseniz uygulama açılıyodu
Hocam merhabalar bende bu kulaklıklığı itopya üzerinden aldım ve benimkinin De içinden karekod(QR) çıktı herhangi bir kod çıkmadı nasıl yapacağım göndermem mi gerekirhocam qr çıkmışmıydı
eğer razer hesabı açıp kulaklığın seri no vesaire girerseniz uygulama açılıyodu
hayır razer sitesine girin hesap oluşturun daha sonra ürünlerim kısmından artı işraretine basın orada seri no ürün no filan isticek kutunun altında yazıyo seri no kutunun altında okunmuyosa kulaklığın pedinin altındada yazıyo bütün bilgileri girin kulaklığı kaydedin 7ç1 uygulamasını indirdik ten sonra maillle veya razer id ile girin razer id sitede hesap kısmında gözüküyo şifrenizi girin uyg açılıyoHocam merhabalar bende bu kulaklıklığı itopya üzerinden aldım ve benimkinin Dr içinden karekod çıktı herhangi bir kod çıkmadı nasıl yapacağım göndermem mi gerekir
hayır razer sitesine girin hesap oluşturun daha sonra ürünlerim kısmından artı işraretine basın orada seri no ürün no filan isticek kutunun altında yazıyo seri no kutunun altında okunmuyosa kulaklığın pedinin altındada yazıyo bütün bilgileri girin kulaklığı kaydedin 7ç1 uygulamasını indirdik ten sonra maillle veya razer id ile girin razer id sitede hesap kısmında gözüküyo şifrenizi girin uyg açılıyo
Hocam merhabalar bende bu kulaklıklığı itopya üzerinden aldım ve benimkinin De içinden karekod(QR) çıktı herhangi bir kod çıkmadı nasıl yapacağım göndermem mi gerekir
rica ederimTamam hocam çok sagolun
Ben yapmaya çalıştım ama yapmadım ürün büyük ihtimalle bana geri gelecek gelince yardım edebilir misiniz?Alıntıyı görüntüle
ürünü bu şekil kaydedin 7.1 uygulamasına razer ıd ile giriş yapın
rica ederim
TABİKİDEBen yapmaya çalıştım ama yapmadım ürün büyük ihtimalle bana geri gelecek gelince yardım edebilir misiniz?