abdullahefee
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Beyler hangisini almak konusunda çok kararsız kaldım inceleme videolarını falan izledim ama kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım
black shark cogu kısı memnun ama uretılmıs sorunlu bır serı var yoksa guzel kulaklıkikisinde de sorun var yani
tamamdır saolasınblack shark cogu kısı memnun ama uretılmıs sorunlu bır serı var yoksa guzel kulaklık
nova 1 kadar l*net bi kulaklık görmedim zırt bırt bişeyler çıkıyorarctis de menteşe sorunu var @MamiKK bende blackshark var memnun degılım gıcırdıyor
kanka valla herkes öyle diyince bende almaktan vazgeçtim @Gurkanpiro hyperx cloud core önerdi ona kaydı aklım biraznova 1 kadar l*net bi kulaklık görmedim zırt bırt bişeyler çıkıyor
STEELSERIES NOVA 1 UZUN KULLANIM REHBERİ (ALMAYIN, ALDIRTMAYIN)
! İLK OLARAK, ALMAYIN veya ALDIRTMAYIN ! Nedenlerine gelicek olursak öncelikle 2023 Mart ayında MediaMarkt tan aldım. İlk aylar herhangi bir sorun yoktu tek rahatsız olduğum konu konforu sıfırdı, kulağım rahat değildi ve çok terletiyordu. 3. Ayda ilk sıkıntımı yaşadım ve genel bir problem...forum.donanimarsivi.com
Vala en iyisini yaparsınkanka valla herkes öyle diyince bende almaktan vazgeçtim @Gurkanpiro hyperx cloud core önerdi ona kaydı aklım biraz
Beyler hangisini almak konusunda çok kararsız kaldım inceleme videolarını falan izledim ama kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım
Beyler elimde sıfır var set olarak aldım kullanmadım hiç uygundan veririm özelden yazabilirsiniz isterseniz ankara'dayımaynı soru aklımda kulaklık alıcam cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar +