Neler Yeni

Çözüldü✓ Razer Blackshark V2 X mikrofon SORUNU

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Kulaklık bugün elime geldi, PC'min ön panelindeki 3.5mm girişe taktım, kendi mikrofonumu çıkardım ama kulaklığın mikrofonunu algılamıyor bilgisayar. Kutu içinden çıkan dönüştürücü ile arka paneldeki yeşil ve pembe kablolara da bağladım aynı. Ne yapmam gerek?

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,751
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
burada stereo karısımı yazıyor ya onu mikrofon olarak secebilir misin
Ben denedim, o da olmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin ayarlarınla ilgili bir sorun var, orada gözükmez söylediğim gibi 3.5 MM jak olduğu için sadece mikrofon olarak görünmesi normal.
Tamam onu anladım zaten. Ben çözümü soruyorum, çözüm ne? Çözebileceğim bir şeyi söyleyin ki ben de deneyeyim.

Aynı sorunu yaşıyorum ve konu razer muhendislerine kadar taşındı.
Alacağın herhangi bir bilgiyi buraya yazar mısın? Ben nasıl görüşebilirim onlarla?

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,751
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx

Tamam onu anladım zaten. Ben çözümü soruyorum, çözüm ne? Çözebileceğim bir şeyi söyleyin ki ben de deneyeyim.

Alacağın herhangi bir bilgiyi buraya yazar mısın? Ben nasıl görüşebilirim onlarla?
Valla bilemedim

kyaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe Kaya

Razer support yazınca çıkıyor googleye

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Kardeşimin bilgisayarında denedim, hiçbir problem yoktu. Acaba bu Windows sürümü ile alakalı olabilir mi? Ben 11 kullanıyorum, kardeşim de 10 kullanıyor. Ya da Razer 7.1 uygulamasını yükleyince mi mikrofon sıkıntı çıkardı? Kardeşimde Razer 7.1 uygulaması yok, ben de var.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Batuhan Divrik
Ses gelmemesi hakkında kulaklığın üstünde mikrofon tuşu var onun basık olmadığına emin ol. Dönüştürücüsüyle beraber arkadaki yere takıp mikrofon realtek(r) audio olanı seç.

Kardeşimin bilgisayarında denedim, hiçbir problem yoktu. Acaba bu Windows sürümü ile alakalı olabilir mi? Ben 11 kullanıyorum, kardeşim de 10 kullanıyor. Ya da Razer 7.1 uygulamasını yükleyince mi mikrofon sıkıntı çıkardı? Kardeşimde Razer 7.1 uygulaması yok, ben de var.
Ben de 11 kullanmaktayım ben de bir sorun olmadı.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Ses gelmemesi hakkında kulaklığın üstünde mikrofon tuşu var onun basık olmadığına emin ol. Dönüştürücüsüyle beraber arkadaki yere takıp mikrofon realtek(r) audio olanı seç.
Dostum, onları zaten son 3 saattir deniyorum ben.

Ben de 11 kullanmaktayım ben de bir sorun olmadı.
Lütfen ses ayarlarının fotoğrafını atar mısın? Her bir pencerenin ve ayar kısmının ama. Çıldıracağım çünkü. Sen ne yaptın kulaklığı takınca? Yaptığın ayarlar falan neydi? Lütfen ayrıntılı bir şekilde anlat.

Realtek bozuyor olabilir mi mikrofonu?

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Batuhan Divrik

Lütfen ses ayarlarının fotoğrafını atar mısın? Her bir pencerenin ve ayar kısmının ama. Çıldıracağım çünkü. Sen ne yaptın kulaklığı takınca? Yaptığın ayarlar falan neydi? Lütfen ayrıntılı bir şekilde anlat.
İşaretlediğim mikrofonu seçin. Ses ayarlarını da attım. Hala olmuyorsa kulaklığı çıkarın pcyi resetleyin arka tarafına takın bir daha deneyin.

Realtek bozuyor olabilir mi mikrofonu?
Ben ilk taktığımda çalışıyor mu diye denedim ve mikrofonu test ettim sonrasında içinden çıkan kodla beraber 7.1 uygulamasını indirip kurdum. O kadar.

Ekler

• resim_2022-03-02_200342.png
    resim_2022-03-02_200342.png
    216 KB · Hit: 260
  • resim_2022-03-02_200518.png
    resim_2022-03-02_200518.png
    247 KB · Hit: 260

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
İşaretlediğim mikrofonu seçin. Ses ayarlarını da attım. Hala olmuyorsa kulaklığı çıkarın pcyi resetleyin arka tarafına takın bir daha deneyin.

Ben ilk taktığımda çalışıyor mu diye denedim ve mikrofonu test ettim sonrasında içinden çıkan kodla beraber 7.1 uygulamasını indirip kurdum. O kadar.
Ben Realtek ayarlarını kastetmiştim. Relatek içindeki ayarları atabilir misiniz acaba? Hem mikrofon için olanı hem de genel ayarlar kısmındaki ayarları.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Batuhan Divrik

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Realtek programı yok bende. İndirmem mi gerekiyordu :D

Anakartın sitesinden indirip tekrardan yazıcam.
Acaba bendeki Realtek'ten dolayı mı?

Razer support yazınca çıkıyor googleye
Sorunu atmak için ürün seri numarası gerekiyor ve onun için de ürünün ped'ini açmak lazım. Bunu nasıl zarar vermeden yapabilirim?

ARKADAŞLAR ÇÖZDÜM!!!!! Nasıl yaptım tam olarak ben de bilmiyorum, 3 saat boyunca aynı ayarlar kısmında döndüm dolaştım. En sonunda Aygıt Yöneticisi>Ses, oyun ve ... ayarları kısmından Realtek'i devredışı bıraktım ve PC'yi yeniden başlattım. Geri açınca Realtek'i tekrar etkinleştirdim ve sorun çözüldü. Kısa devre yapmış gibi bir şey oldum galiba ama şu an gayet güzel çalışıyor mikrofon.

Son düzenleme:

kyaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe Kaya
Acaba bendeki Realtek'ten dolayı mı?

Sorunu atmak için ürün seri numarası gerekiyor ve onun için de ürünün ped'ini açmak lazım. Bunu nasıl zarar vermeden yapabilirim?

ARKADAŞLAR ÇÖZDÜM!!!!! Nasıl yaptım tam olarak ben de bilmiyorum, 3 saat boyunca aynı ayarlar kısmında döndüm dolaştım. En sonunda Aygıt Yöneticisi>Ses, oyun ve ... ayarları kısmından Realtek'i devredışı bıraktım ve PC'yi yeniden başlattım. Geri açınca Realtek'i tekrar etkinleştirdim ve sorun çözüldü. Kısa devre yapmış gibi bir şey oldum galiba ama şu an gayet güzel çalışıyor mikrofon.
Benim sorunum Windows 11 kullandığım içinmiş. İlerde böyle sorunlar yaşamamak için programcıya bu sorunumu iletmişler. Yani benim sayemde 7.1 surround uygulaması Windows 11e gelecek xd. Bu arada Windows 10a geciyom

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Benim sorunum Windows 11 kullandığım içinmiş. İlerde böyle sorunlar yaşamamak için programcıya bu sorunumu iletmişler. Yani benim sayemde 7.1 surround uygulaması Windows 11e gelecek xd. Bu arada Windows 10a geciyom
O uygulama zaten var Win11'de. Sadece mikrofon kullanımında sorun var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,493
Üyeler
164,852
Son üye
DorukGkcoglu
Top Bottom