Neler Yeni

Çözüldü✓ Razer Blackshark V2 X mikrofon SORUNU

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Kulaklık bugün elime geldi, PC'min ön panelindeki 3.5mm girişe taktım, kendi mikrofonumu çıkardım ama kulaklığın mikrofonunu algılamıyor bilgisayar. Kutu içinden çıkan dönüştürücü ile arka paneldeki yeşil ve pembe kablolara da bağladım aynı. Ne yapmam gerek?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre ARIKAN
Merhaba.
Ekran görüntüsü 2022-03-25 002311.png

Aynı kulaklık bugün elime ulaştı ve şu şekilde yaptığım ayarla sorunu çözdüm.
Öncelikle realtek audio console girip sağ üstten ayarlar sekmesini açıp kayıt aygıtı bölümündeki ikinci seçeneği işaretledim. Yani Tüm giriş jaklarını bağımsız giriş aygıtları olarak ayırın seçeneğini. Sonra sırayla önce jaklardan birini takıp kulaklık olarak belirledim sonrasında diğer jakı takıp mikrofon olarak belirledim ve sorun çözüldü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Enes
Kulaklık bugün elime geldi, PC'min ön panelindeki 3.5mm girişe taktım, kendi mikrofonumu çıkardım ama kulaklığın mikrofonunu algılamıyor bilgisayar. Kutu içinden çıkan dönüştürücü ile arka paneldeki yeşil ve pembe kablolara da bağladım aynı. Ne yapmam gerek?
arkadaşlar bu işin çözümü yokmuş ben bunu anladım ürünü garantiye gönderdim değişim iade hakkı çıktı ürün masaüstü seslerini alıyordu mikrofon sesi boğuktu en çok mikrofon sorunu yaşadım ve iade çıktı bence kronik sorunlu.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
bence kronik sorunlu.
Sadece sizde sorunlu çıkınca kronik sorunlu olmuyor.
İyi bir kulaklık, iyi bir ses sürücüsü gerektirir. Bu çok üst seviye bir kulaklık değil ama ALC887'den daha alt seviyede devrelere sahip olup Cloud 2 gibi kulaklıklar kullananlar da gördüm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Enes
Sadece sizde sorunlu çıkınca kronik sorunlu olmuyor.
İyi bir kulaklık, iyi bir ses sürücüsü gerektirir. Bu çok üst seviye bir kulaklık değil ama ALC887'den daha alt seviyede devrelere sahip olup Cloud 2 gibi kulaklıklar kullananlar da gördüm.
Kardeşim sadece bendemi sorun ? forumda kaç tane konu var veya diğer mecralara baktinmi acaba hiç ? site site geziyorum ve birçok insanın sorun yaşadığını birçok insanın bu sorunu çözmek için çaba harcadığını gördüm hatta yabancı forumlarda bile gördüm o yüzden önce araştıralım lütfen. Ses kartı mevzusuna gelince elimde ugreen marka bir ses kartı var ve hangi kulaklığı takarsam takayım sorunsuz kullanıyorum ses kalitesini de oldukça arttırıyor yani herşeyi siz bilmiyorsunuz...

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Kardeşim sadece bendemi sorun ? forumda kaç tane konu var veya diğer mecralara baktinmi acaba hiç ? site site geziyorum ve birçok insanın sorun yaşadığını birçok insanın bu sorunu çözmek için çaba harcadığını gördüm hatta yabancı forumlarda bile gördüm o yüzden önce araştıralım lütfen. Ses kartı mevzusuna gelince elimde ugreen marka bir ses kartı var ve hangi kulaklığı takarsam takayım sorunsuz kullanıyorum ses kalitesini de oldukça arttırıyor yani herşeyi siz bilmiyorsunuz...
Sende sorunluysa bende niye sorunlu değil?
Veya bir başkasında sorunluysa bir başkasında niye sorunlu değil? Gayet normal şekilde fikrimi ve düşüncemi belirttim, ukala laflar etmeye gerek yok.
Ben sizin ses probleminizle ilgilenmiyorum, umrumda değil. Kronik sorunlu demenize takıldım. Kronik sorunlu tabirinin ne anlama geldiğini araştırmanızı da öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Enes
Sende sorunluysa bende niye sorunlu değil?
Veya bir başkasında sorunluysa bir başkasında niye sorunlu değil? Gayet normal şekilde fikrimi ve düşüncemi belirttim, ukala laflar etmeye gerek yok.
Ben sizin ses probleminizle ilgilenmiyorum, umrumda değil. Kronik sorunlu demenize takıldım. Kronik sorunlu tabirinin ne anlama geldiğini araştırmanızı da öneririm.
umrunuzda değilse gelip laf kalabalığı yapmayacaksınız işinize bakacaksınız.önce de belirttiğim gibi araştırmadan konuşuyorsunuz insanlar burada sorun çözmeye çalışıyor ve zahmet edipte araştırsaydınız görürdünüz insanların bu forumda veya başka forumlarda bu kulaklık ve sorunlarıyla ilgili kaç tane konu açtığını, sırf reklam olmasın diye buraya link koymuyorum ama siz boş yapmaya gelmişsiniz ve yapmaya devam ediyorsunuz.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Bu konudan çözebilirsiniz
Konu link
Ben de PC'ye format atınca sorunu çözebildim. Geçici çözümlerle de oldu (arkadan biraz dip ses veriyordu yine de) ama formattan sonra mikrofon kalitesi asıl seviyeye (dip ses olması gerektiği seviyeye düştü) ulaştı.

kcylmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kaan Yılmaz
kardesim ben de aynısını aldım sorunsuz kullandım, acaba pembeyı pembeye yesili yesile takıyor musun yoksa, dönüştürücü kabloyu takmadan tekli kabloyu yeşile mi takıyorsun?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
kardesim ben de aynısını aldım sorunsuz kullandım, acaba pembeyı pembeye yesili yesile takıyor musun yoksa, dönüştürücü kabloyu takmadan tekli kabloyu yeşile mi takıyorsun?
İlk aldığımda dönüştürücü kablo olmadan kullanamıyordum, sadece kulaklıktan ses geliyordu, mikrofonu görmüyordu PC. O yüzden hep dönüştürücü ile beraber kullandım. Formattan sonra da tekrardan bozmayayım, ellemeyeyim diye hiç değiştirmedim kablo düzenini. Hala arka panele dönüştürücü kablo ile takılı durumda.

kcylmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kaan Yılmaz
İlk aldığımda dönüştürücü kablo olmadan kullanamıyordum, sadece kulaklıktan ses geliyordu, mikrofonu görmüyordu PC. O yüzden hep dönüştürücü ile beraber kullandım. Formattan sonra da tekrardan bozmayayım, ellemeyeyim diye hiç değiştirmedim kablo düzenini. Hala arka panele dönüştürücü kablo ile takılı durumda.
boyle bır sorun cıkmaması lazım aslında nıye anlamadım valla

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok