bu iyi midir arkadaşlar fiyat olarak da markasız alacağımıza 700 800 liraya biraz daha ekleyip böyle bişey düşündüm ? kullanan arkadaşlar var mı yorumlarını beklerim
Alınır kalitelidir. Razer Mouse ve kulaklık konusunda üzmez.bu iyi midir arkadaşlar fiyat olarak da markasız alacağımıza 700 800 liraya biraz daha ekleyip böyle bişey düşündüm ? kullanan arkadaşlar var mı yorumlarını beklerim
mikrofon kaliteside önemli yayın yapıyorum da iyi mi acaba ondan kullanıcamAlınır kalitelidir. Razer Mouse ve kulaklık konusunda üzmez.
Mikrofonu da kaliteli. Ancak bütçeniz varsa yayın için biraz ekleyip şuna da göz atabilirsiniz. Mikrofonu daha üst düzey ancak üzülmeyin Razer Black serisi de mikrofon olarak iyi.mikrofon kaliteside önemli yayın yapıyorum da iyi mi acaba ondan kullanıcam
ne alsam kardeş1.300 mü olmuş o kulaklık,değmez.
var ama satıcısı farklı güvenemiyorum da her satıcıya hepsiburada olsa daha iyi olurdu aslındaMikrofonu da kaliteli. Ancak bütçeniz varsa yayın için biraz ekleyip şuna da göz atabilirsiniz. Mikrofonu daha üst düzey ancak üzülmeyin Razer Black serisi de mikrofon olarak iyi.
HyperX Cloud II Oyuncu Kulaklık Kırmızı KHX-HSCP-RD Fiyatı
HyperX Cloud II Oyuncu Kulaklık Kırmızı KHX-HSCP-RD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Satıcılara takılmayın hocam. Genelde güvenilirler. Tercih sizin daha profesyonel düzeyde olan Hyperx de iyi. Ancak Razer sizi üzmez. Çok takılıp yormayın kendinizi. Razer alıp geçin. Kalitesizlik veya kötü bir durumla karşılaşmayacaksınız.ne alsam kardeş
Mesaj otomatik birleştirildi:
var ama satıcısı farklı güvenemiyorum da her satıcıya hepsiburada olsa daha iyi olurdu aslında
https://www.hepsiburada.com/hyperx-cloud-ii-red-khx-hscp-rd-p-HBCV00002Y8A9Z?magaza=Hepsiburada peki bu mu o mu reisMikrofonu da kaliteli. Ancak bütçeniz varsa yayın için biraz ekleyip şuna da göz atabilirsiniz. Mikrofonu daha üst düzey ancak üzülmeyin Razer Black serisi de mikrofon olarak iyi.
HyperX Cloud II Oyuncu Kulaklık Kırmızı KHX-HSCP-RD Fiyatı
HyperX Cloud II Oyuncu Kulaklık Kırmızı KHX-HSCP-RD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Aynısı hocam.
blackshark v2 yada kraken v3 daha mantıklı seçeneklerne alsam kardeş
Mesaj otomatik birleştirildi:
var ama satıcısı farklı güvenemiyorum da her satıcıya hepsiburada olsa daha iyi olurdu aslında
nasıl aynısıAynısı hocam.
şu nasul https://www.hepsiburada.com/hyperx-cloud-ii-red-khx-hscp-rd-p-HBCV00002Y8A9Z?magaza=Hepsiburadablackshark v2 yada kraken v3 daha mantıklı seçenekler