R Rosien24 80+ Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 11 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Zafer Olgun 11 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar Razer BlackShark v2 x kulaklık aldım ses full ayarda ama ses az yani gayet normal bi ses çıkıyor sebebi nedir
Arkadaşlar Razer BlackShark v2 x kulaklık aldım ses full ayarda ama ses az yani gayet normal bi ses çıkıyor sebebi nedir
Valve 80+ Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 207 Dahası Reaksiyon skoru 87 İsim Berke Yıldız 11 Kasım 2022 #2 Aynı sorun bende de vardı kaliteli bir ses kartı ile sorunu çözdüm.
Akhiore 80+ Bronze Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 1,949 Dahası Reaksiyon skoru 772 İsim Oğuzhan Aktaş İlgilendiği Kategoriler Sıcak fırsatlar Steam https://steamcommunity.com/id/Akhiore/ 11 Kasım 2022 #3 Ben Hyperx için bu ayarları kullanıyorum razerda denemedim ama iyi sonuç vereceğini umuyorum deneyebilirsiniz belki HyperX tede ses kısıktı ben bu ayarlarla yükseltim
Ben Hyperx için bu ayarları kullanıyorum razerda denemedim ama iyi sonuç vereceğini umuyorum deneyebilirsiniz belki HyperX tede ses kısıktı ben bu ayarlarla yükseltim