Neler Yeni

Razer Blackshark V2 X veya Corsair Void Elite Surround

Ephy361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Efe Kavak
Merhaba, 2. el ürün alacağım fakat iki ürün arasında kararsız kaldım, kulaklıktan pek anlamam o yüzden yardımınıza ihtiyacım var.
İki ürün de sorunsuz, sadece blackshark void eliteden 220tl daha ucuz. Bu aradaki farkı vermeye değer mi?
Laptopum lenovonun 14 inclik ideapadlerinden biri, o yüzden ses kartı olması daha işime yarar gibi geliyor.

alperennN

80+ Silver
Merhaba, 2. el ürün alacağım fakat iki ürün arasında kararsız kaldım, kulaklıktan pek anlamam o yüzden yardımınıza ihtiyacım var.
İki ürün de sorunsuz, sadece blackshark void eliteden 220tl daha ucuz. Bu aradaki farkı vermeye değer mi?
Laptopum lenovonun 14 inclik ideapadlerinden biri, o yüzden ses kartı olması daha işime yarar gibi geliyor.
Razer al

alperennN

80+ Silver
Hocam ses kartının bir farkı olur mu acaba? Corsairde varken Razerda yok maalesef
O konular ile pek haşır neşir değilim ama 221 TL az para degil (bana göre) razer alırsan pişman olmazsın ama gönlün nasıl isterse onu al hocam şahsen ben bir ürünü alıyorum ama otekinin tasarımını daha çok seviyorum sonra keşke şunu almasaydim diyorum her seferinde donanım parça dışı çevre birimlerine kendiniz karar vermeniz daha mantıklı saygılar

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
Razer tabii

Ephy361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Efe Kavak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O konular ile pek haşır neşir değilim ama 221 TL az para degil (bana göre) razer alırsan pişman olmazsın ama gönlün nasıl isterse onu al hocam şahsen ben bir ürünü alıyorum ama otekinin tasarımını daha çok seviyorum sonra keşke şunu almasaydim diyorum her seferinde donanım parça dışı çevre birimlerine kendiniz karar vermeniz daha mantıklı saygılar
Cevabınız için teşekkürler hocam, 220tl bence de az para değil de hazır elimde varken en kalitelisi neyse onu almaya çalışıyorum. Kulaklıkta tecrübe etmeden tercih yapmak zor onun yüzünden fazlasıyla kararsız kaldım :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyat farkını pas geçersek hala mı razer tercih ederdiniz hocam?

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
2 tane void elite aldım ve hiç beğenmiyorum

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
Eksileri nedir hocam yazabilir misiniz acaba? Yanlış anlaşılma olmasın savunmak amaçlı sormuyorum tamamen bilmediğimdendir
Void elite kablosu çok kalitesiz kablosuz alacaksanız benim daha 6 ay olmadı pili çok kıss süre dayanıyor.
Aynı zamanda dip ses sorunu var çoğu modelde

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Void elite kablosu çok kalitesiz kablosuz alacaksanız benim daha 6 ay olmadı pili çok kıss süre dayanıyor.
razerın kablosu dahada kalitesiz

Ephy361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Efe Kavak
Kablosuz almayacağım hocam, bir de 2. el alacağım için dip ses olup olmadığını öğrenmem zor değil. Benim için önemli olan oyundan ziyade genel kullanımdaki ses kalitesi ve başımı ağrıtmaması (logitech g230 kafamda delik açtı da)

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Kablosuz almayacağım hocam, bir de 2. el alacağım için dip ses olup olmadığını öğrenmem zor değil. Benim için önemli olan oyundan ziyade genel kullanımdaki ses kalitesi ve başımı ağrıtmaması (logitech g230 kafamda delik açtı da)
2.el arctis 5 alınabilir. bütçen ne kadar

Top Bottom