Emircan Özdemir
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 13
- İsim
- Emircan Özdemir
- Bütçe
- 2000
Bayadır kulaklık araştırıyorum. Mikrofonu yayın ve video çekmeye müsait olacak kadar iyi, mümkünse kablosuz ve mikrofonu çıkan bir kulaklık istiyorum. Ama Rampage markasına pek fazla güvenemiyorum. Yputube inceleme videolarını izlediğimde rampage videoları nerdeyse hepsi sponsorlu videolar. Sorum şu kablosuz ve çıkartılan mikrofondan feragat edip razer almak mı mantıklı yoksa rampage alıp yoluma bakmak mı
Razer BlackShark V2 X fiyatı = 2000tl
Rampage Crack H11 fiyatı = 1800tl
www.trendyol.com
Sizce hangisi? Bu arada illa bunlar olacak diye bir şey yok ama benim için önemli olan mikrofon kalitesi güzel olsun ve ses kasabileyim. Fiyatı da max 2000tl olsun. Bu fiyata ve kriterlere göre başka önerileriniz varsa söylerseniz sevinirim.
Razer BlackShark V2 X fiyatı = 2000tl
Rampage Crack H11 fiyatı = 1800tl

Rampage Crack Siyah 2.4ghz Usb + Bluetooth Kablosuz Mikrofonlu Profesyonel Gaming Oyuncu Kulaklığı 7.1 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Crack Siyah 2.4ghz Usb + Bluetooth Kablosuz Mikrofonlu Profesyonel Gaming Oyuncu Kulaklığı 7.1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Sizce hangisi? Bu arada illa bunlar olacak diye bir şey yok ama benim için önemli olan mikrofon kalitesi güzel olsun ve ses kasabileyim. Fiyatı da max 2000tl olsun. Bu fiyata ve kriterlere göre başka önerileriniz varsa söylerseniz sevinirim.