Neler Yeni

Razer Blackshark V2 X

rufflyN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bekir Pashaa
Merhabalar razer blackshark v2 x kullanıyorum ve masaüstünden gelen ses mikrofona yansıyor inanılmaz sinir bozucu bir durum pahalı bir ses kartı alsam düzelir mi sorunun kulaklığın jack girişli olduğundan dolayı düşünüyorum. bu sorunu yaşayan varsa çözüm sunarsa sevinirim. (internetteki bütün çözümleri denedim)

Bartuu

80+ Silver
Merhabalar razer blackshark v2 x kullanıyorum ve masaüstünden gelen ses mikrofona yansıyor inanılmaz sinir bozucu bir durum pahalı bir ses kartı alsam düzelir mi sorunun kulaklığın jack girişli olduğundan dolayı düşünüyorum. bu sorunu yaşayan varsa çözüm sunarsa sevinirim. (internetteki bütün çözümleri denedim)
Bende kullanıyorum bende olmuyor. (laptop kullanıyorum)

Ahmet3718

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ahmet Zeki KÖLE
ben de blackshark v2 x kullanıyorum ve mesela zoomda discordda mikrofonum açıkken arkaplanda mesela youtubede video açtığımda mikrofonum onu da alıyor. benim yaşadığım başka sıkıntılar da oldu blackshark için ancak garantiye gönderemiyorum Türkiye'den kargo almıyorlarmış.

Top Bottom